*Nettavisen* Sportspill.

Bankerfritt på Momarken

Vi finner ingen sikker vinner i ettermiddagens V5 på Momarken, og velger å spille uten banker. Les våre tips og spill her.

Her finner du Nettavisens V5-tips til Momarken.

Her kan du laste ned program til Momarken.

Selv om vi ikke finner noen sikker vinner i dagens V5, ser løpene forholdsvis oversiktlige ut. Dermed kan det være mulig å løse rebusen for en overkommelig sum.
I den første avdelingen satser vi på at det holder med få hester. I Drammen forleden beseiret Haugdokka Juniorsjefen, men vi tror rollene kan bli byttet om i dag.

Klikk på bildet for å forstørre.

Avslutningen på Nordisk Mesterskap for amatørkusker ble innledet på Biri fredag, og de to siste løpene kjøres på Momarken i ettermiddag. Den andre V5-avdelingen inngår i dette mesterskapet. Også her tror vi det holder med få streker på bongen.

V5-3 synes vi er et ganske åpent oppgjør, og det er i dette løpet vi anbefaler å gardere bredest. Den fjerde avdelingen får Hellin Best som en naturlig favoritt. Bak han er det noe åpent.

V5'en avsluttes med et løp for kaldblodshester, hvor to hester trolig gjør opp om seieren. Begge er kapable, men ikke helt stødige. På kapasitet rager de dog litt over konkurrentene, og i sulkyen sitter de to fremste kuskene på landsstatistikken.

HTML EMBED
NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!
function r22Open(url) { window.open(url, "NettavisenR22", "width=686,height=460,scrollbars=yes"); } function r22Open2(url, width, height) { window.open(url, "NettavisenR22", "width="+width+",height="+height+",scrollbars=yes"); }


>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.