*Nettavisen* Sportspill.

Bankerløs V5A-rebus

Vi satser på en dobbeltbanker i en småvrien V5A-rebus på Klosterskogen i dag.

Klikk her for gratis V5A-tips.

Her kommer Nettavisen DD-forslag.

Klikk her for å laste ned program.

En vinner i en feilfri utgave?
Lars Magne Søvik sender ut høykapable 2 King Kruzer Girl i V5A-innledningen. 5-årshoppa har kapasitet langt ut over sitt spinkle grunnlag, og står her perfekt til i løpet. King Kruzer-datteren svek med galopp i sin første start etter lang pause på Jarlsberg 4. januar, men det var i følge treneren et arbeidsuhell. Treningsrapportene er strålende, og i en feilfri utgave snakker vi trolig her om vinneren.

Dobbeltbanker
Vi satser på at to hester gjør opp om seieren i den fjerde avdelingen. Asbjørn Mehla setter seg opp bak tetløperen 5 Millenium Chip, som trives fortreffelig på Kloster-ovalen. Potato Chip-sønnen forsvarer seg mesterlig i fra tet, og formen er nok klart bedre enn det raden indikerer. Motbudet er 2 Newton Pike, som Åsbjørn Tengsareid tar turen fra Stavanger for å kjøre. Jobie Tempest-sønnen ble bortkjørt i sin siste start på Forus 1. januar, så formen er nok uforandret fin. 7-åringen er ikke avhengig av tet for å vinne et løp som dette, og vi streker.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: hesteguiden.com

Skoløs gjør susen?
Jan Rune Gaustad signaliserer at han trolig river skoene av kapable 1 Ulsrud Mikk i V5A-finalen, noe som kan vise seg å være et seiersgivende trekk. Lykke Gutten-sønnen var positiv i sin siste start på Jarlsberg 4. januar hvor han fikk tredje på 35.1 full vei under tunge forhold, og lykkes Gaustad med balanseendringen kan 7-åringen lede dette løpet rundt om.

Ekspertforslag
Vi har satt opp to ordinære spilleforslag på hhv 126 og 378 kroner som kan kjøpes i boksen oppe til venstre.

Det store forslaget er et ringsystem hvor stammen er på 3.780 rekker. Vi krever her at en av to ringer vinner i to løp, og reduserer derved innleveringsprisen til levelige 980 kroner. Systemet er fylt ut på to kuponger, og kan kjøpes her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag