Barcelona's Paulinho, Lionel Messi og Luis Suarez scoret hvert sitt mål i 3-0 seieren hjemme mot Levante i La Liga sist søndag.
Barcelona's Paulinho, Lionel Messi og Luis Suarez scoret hvert sitt mål i 3-0 seieren hjemme mot Levante i La Liga sist søndag. Foto: Josep Lago (AFP)

Barcelona kobler inn turboen

Barcelona hvilte mange av nøkkelspillerne i første møtet mot Celta Vigo i Copa del Rey. I kveld er nok de fleste tilbake fra start i returoppgjøret.

Kommersielt

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips ishockey: Feit odds på Stjernen
Oddstips Copa del Rey: Barcelona kobler inn turboen
V4/V5 Bjerke: Bjerke byr på lekker lunsj
Fotball: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien

Torsdagens langoddsprogram er ganske så labert på fotballfronten. Det spilles returkamper i 5. runde av Copa Del Rey (Barcelona hjemme mot Celta Vigo bl.a), men det er også det. Det er ishockey som dominerer med kamper både fra hjemlig eliteserie og fra SHL i Sverige, i tillegg til tre kamper fra NHL natt til fredag. NM på ski innledes i dag og det sprint for både kvinner og menn, mens kvinnene skal gå normaldistanse (15 km skiskyting) i Ruhpolding.

Barcelona - Celta Vigo handikap fulltid 0-2 - H 2,10 (spillestopp kl 21.25)


Returkamp i femte runde av Copa Del Rey der det endte 1-1 i det første møtet på Estadio de Balaidos i Vigo forrige torsdag. I den kampen stilte Barcelona helt uten Lionel Messi, Andres Iniesta og Luis Suarez, mens spillere som Ivan Rakitic, Jordi Alba, Marc ter Stegen og Dembele startet på benken. I kveld er garantert de aller fleste av disse med fra start.

Celta Vigo på sin side stilte med sitt sterkeste lag og gjorde en bra kamp. Er det eneste laget som har tatt poeng fra Barcelona på Camp Nou i seriespillet denne sesongen (2-2), men røk 0-5 i seriemøtet forrige sesong og 1-6 sesongen før der igjen. Moderate 3-1-5 på bortebane denne sesongen.

Barcelona har vært i finalen av Copa Del Rey de fire siste sesongene. De tapte 1-2 mot Real Madrid i sesongen 2013/14, men har vunnet Copa del Rey de tre siste sesongene. Det er således ingen tvil om at de tar denne cupen alvorlig. Nyinnkjøpte Phillipe Coutinho er på skadelisten et par uker, ellers er det trolig at Barca-manager sender ut et tilnærmet toppet mannskap i kveld.

Kjipe 1,10 på ren hjemmeseier er naturligvis helt uinteressant. Vi hever risikoen og spiller handikap med 0-2 utgangspunkt fra start. Det betyr at Barcelona må vinne med minumum tre mål til helt greie 2,10 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør