Lionel Messi og Luis Suarez har vært ustoppelige for Barcelona denne sesongen. Her flankert av Paulinho.
Lionel Messi og Luis Suarez har vært ustoppelige for Barcelona denne sesongen. Her flankert av Paulinho. Foto: Josep Lago (AFP)

Barcelona med stø kurs mot kvartfinale

Barcelona har med seg 1-1 fra bortemøtet mot Chelsea og er store favoritter i kveldens hjemmekamp på Camp Nou.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Herlig midtukekupong i vente
Oddstips 1 CL: Barcelona med stø kurs mot kvartfinale
Oddstips 2 CL: Bayern München kan ta det med ro
Oddstips Serie A: Juventus sier takk for følget
V76 Bjerke: To bankere i herlig jackpotomgang
V4 Färjestad: V4-lunsj med Goop i hovedrollen
V75 Momarken: Enorme summer i spill på lørdag
Nettavisens tabelltips: Slik ender Eliteserien - ifølge oss

Onsdagens langoddsrprogram domineres naturlig nok av de to gjenstående åttedelsfinalene i Champions League. Men det spilles også seriekamp i Serie A, der Juventus er i aksjon hjemme mot Atalanta. I League One er det kamp mellom Bradford og Wigan. I Sverige er det viktige hockeykamper på menyen i de ulike kvalseriene. Raw Air pågår for fullt og i ettermiddag er kvalifisering i Granåsen. Ellers er det rikelig med seriehåndball her hjemme både for kvinner og menn.

Barcelona - Chelsea pause/fulltid dobbel U/H 3,50 (spillestopp kl 20.40)


1-1 i det første møtet betyr klar fordel for Barcelona, og Chelsea må altså score mål for å ha mulighet til å ta seg videre.

Barcelona er fortsatt uten tap i La Liga denne sesongen, etter lørdagens 2-0 seier borte mot Malaga. 22-6-0 totalt og 11-2-0 hjemme på Camp Nou. Kun ett baklengsmål på de seks kampene i gruppespillet og kun seks baklengsmål på 13 hjemmekamper i La Liga. Philippe Cuotinho er som kjent ikke spilleberettiget for Barcelona i Champions League. Andres Iniesta er i bedring og kan være tilbake i kveld.

Chelsea er på 5. plass i Premier League når det gjenstår åtte serierunder og har fire poeng opp til Liverpool på den meget viktige 4. plassen. Til helgen venter bortekamp mot Burnley. Tok seg greit videre fra gruppespillet, men røk der blant annet 0-3 borte mot Roma og har ikke bedre enn 7-3-5 på bortebane i Premier League. Ross Barkley og David Luiz er fortsatt ute med skader, ellers har Antonio Conte fullt mannskap til disposisjon.

1,38 i odds på at Barcelona vinner kveldens kamp er naturligvis helt uinteressant odds, og vi må lete etter mer spenstige objekter. All den tid Barcelona har bortemål å gå på, er det ikke utenkelig at dette kan stå uavgjort til pause og at Barcelona sin vane tro denne sesongen avgjør kampene etter pause. U til pause og H til slutt gir betydelig mer interessante 3,50 i odds og blir vårt valg i kveldens superoppgjør på Camp Nou.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør