Lee Johnson har opplevd voldsom suksess med Barnsley etter at han overtok roret i februar.
Lee Johnson har opplevd voldsom suksess med Barnsley etter at han overtok roret i februar. Foto: Andrew Matthews (Pa Photos)

Barnsley i eventyrlig form

Fantastisk utvalg på Langoddsen tirsdag og vi lanserer en mulig godbit fra League One.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag:
Dagens dobbel 1: Blackburn har ikke gitt opp PL
Dagens dobbel 2: Tettey ristet av seg hodepine
Oddstips 2: Barnsley i eventyrlig form
Oddstips 1: Arsenal må klare det "umulige"
V65 Momarken: Gunnar fikser vorspielet
V5 Drammen: Herlig utfordrende lunsj

Tirsdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og består av over 100 spillobjekter. Nettavisen Sportspill vil derfor komme med hele fire tips i dag, to singler og to flotte dobler. De siste returoppgjørene i 16-delsfinalen av Champions League spilles denne uken og i kveld er det Monaco-Arsenal og Atletico Madrid-Bayer Leverkusen som skal avgjøre hvem av lagene som tar seg til kvartfinalen. Ellers spilles det tilnærmet fulle serierunder i både Championship, League One og League Two i England og i Sverige er det kvartfinaler i sluttspillet i SHL. 

Leyton Orient - Barnsley B 2,85
Det er ikke veldig ofte Nettavisen Sportspill lanserer tips til League One i England, men i kveld gjør vi et unntak. Rundt ti serierunder gjenstår i denne ligaen (noen lag har ni seriekamper igjen og noen både elleve og tolv), men uansett så drar det seg til både i opprykksstriden og i nedrykksstriden.

Leyton Orient avanserte til 21. plass (fjerde sist) etter å ha vunnet 3-0 hjemme mot tabelljumbo Yeovil lørdag, og har dermed kun to poeng opp til Coventry på sikker plass, og har i tillegg en kamp tilgode på Coventry. Veldig variable 4-0-4 på de åtte siste seriekampene, og har ikke bedre enn 4-3-11 på hjemmebane. Den franske forsvarsspilleren Mathieu Baudry måtte av banen med en hamstringskade lørdag og mister trolig kveldens kamp. Manager Boss Fabio Liverani, som fortsatt er uten midtbanespillerne Roman Vincelot og Lloyd James (leg),er ellers ventet å gjøre få forandringer fra lørdagens kamp.

Da er det annerledes stilt med Barnsley som rykket ned fra Championship etter forrige sesong. Etter at Lee Johnson overtok som manager i februar står laget med seks strake trepoengere og laget er inne på playoff med sine 53 poeng. Opp til Preston på 2. plass er det dog hele 16 poeng, så det løpet er nok kjørt med kun ti seriekamper igjen. Slik tabellen ser ut nå er det kanskje ti lag som kjemper om de to siste playoffplassene (plassering fem og seks), all den tid Milton Keynes Dons på 4. plass har 63 poeng og har ti poeng ned til Barnsley på den meget viktige 6. plassen. På den annen side er det kun 6 poeng ned til Gillingham på 14. plass. 

Suksessmanager Lee Johnson har veldig få bekymringer med sitt lag og har ingen nye skader eller karantener etter lørdagens overbevisende 3-1 seier borte mot Oldham. Barnsley har ikke bedre enn 6-3-9 på bortebane, men de tre siste borte er alle vunnet og laget er i knallform.

Slik oddsene er satt i denne kampen, er det naturligvis den hyperinteressante borteoddsen på 2,85 som frister. Barnsley er i flytsonen og jakter altså sin sjuende strake trepoenger i kveld. 2,85 på Barnsley må testes i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus