*Nettavisen* Sportspill.

Barnsley jager fjerde strake

Barnsley-manager Danny Wilson kan glede seg over at laget er i god hjemmeform. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Vi spiller Barnsley til god odds i kveld.

03.02.15 10:52

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips 2:
Cupeksperten United fosser videre
Dagens dobbel: Han skal redde kriseklubben
V4 Eskilstuna:
Kihlström med stort talent
V5 Forus:
Folkehesten-oppvisning

Vi har en flott langoddstirsdag foran oss. Det spilles full midtukerunde i Bundesliga tirsdag og onsdag, og tirsdag er både Bayern München og Wolfsburg i sving.

Manchester United spiller omkamp hjemme mot Cambridge i FA-cupen og i Italia møtes Roma og Fiorentina i Coppa Italia. VM i alpint innledes i kveld med Super-G for kvinner, og basert på tirsdagens treningsomgang er det lov å håpe på medalje for Ragnhild Mowinckel.

Se hele langoddsprogrammet her.

Nytt spill fra Norsk Tipping:Bli millionær med Nabolaget.

HTML EMBED

Dagens oddstips 1

Barnsley - Oldham H
HTML EMBED


Hederskronte Barnsley måtte ta den tunge turen ned fra Championship til League One etter forrige sesong og ikke levert noe spesielt bra. Etter drøyt halvspilt sesong ligger Barnsley på 17. plass (av totalt 24) og har 32 poeng. Det betyr kun fire poeng ned til Colchester (fjerde sist - fire lag rykker ned) og en stadig kamp for å unngå nytt nedrykk.

Hjemme på Oakwell stadium er 20 av 32 poeng tatt, så det er på bortebane laget sliter. Står med 4-2-1 på de sju siste hjemmekampen og har vunnet de tre siste.

Når det gjelder Oldham så ligger det noe bedre an på tabellen. 37 poeng (fem mer enn Barnsley) gjør at laget er på 9. plass og kun har to poeng opp til Sheffield United på 6. plass. Er likevel middels borte og har ikke bedre enn 3-6-4. 1-1-2 på de fire siste bortekampene.

Ingen av lagene har spesielle mannskapsproblemer foran kveldens kamp, men oddsmessig er det vanskelig å forstå hvorfor Norsk Tipping og bookmakerne setter Oldham til favoritt. Barnsley jakter sin fjerde strake hjemmeseier i kveld, og 2,50 på at så skjer må være klart spillbart.Annonsebilag