*Nettavisen* Sportspill.

Bayern i storform smadrer Molde-dödaren

MIRAKELMANNEN: Robert Lewandowski omsvermes av lagkamerater etter å ha puttet mål nummer fem mot Wolfsburg. I helgen scoret han to til. Foto: Christof Stache (Afp)

Det virker ingen vei utenom en skikkelig massaker på Allianz Arena i kveld.

29.09.15 12:38

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Mourinho får svi mot gamle venner
Oddstips 3: Matchen som betyr alt for Lyon
Oddstips 4: Deilig dobbel til 4,62 i odds

V4 Dannero: Nytt snadder blir servert i lunsjen
V5A Momarken: Brandt senker favoritten

TV-kampene: Ny drømmeuke for fotballelskere

Det er igjen duket for Champions League på langoddsprogrammet, og det er en rekke storkamper å fordype seg i. I tillegg spilles det fotball i de lavere engelske divisjoner, fra Championship og ned.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Bayern (0-2) + Hulk scorer mål, samlet odds 4,02.

Bayern München - Dinamo Zabgreb (0-2), H 1,75
Det er ikke ofte vi anbefaler handicapspill i Champions League, og heller ikke at de må vinne med tre mål til 1,75 i odds. Men så gode er Bayern München, at vi gir dem tillit til å knuse også Dinamo Zagreb.

For dette er vi blitt vant til: Bayern München kjører over alt og alle i sesonginnledningen, for så å få en formdupp mot slutten av sesongen. Det betyr uansett at de er i kjempeform nå for tiden, og resultatene viser tydelig det.

De seks siste tellende kampene har de vunnet med overbevisende stil, og de siste fire har de 14-1 i målforskjell. Mot ikke så altfor verst motstand, heller. I tillegg er de alltid skjerpet hjemme foran deres kravstore fans.

Robben og Ribery er stadig ute, men de har funnet en måte å klare seg uten dem. Arturo Vidal er tvilsom.

Dinamo Zagreb skal ha all ære for å ha sjokkert Arsenal og tatt en 2-1-seier i første gruppespillskamp, men dette blir en helt annen kamp. Arsenal har svakheter - det virker ikke dette Bayern-laget å ha for øyeblikket.

Formen er det ingenting å si på, dog. De topper hjemlig liga med 6-5-0 så langt og har 6-1-0 de siste syv kampene i alle turneringer.

Santos er tilbake etter å ha gått glipp av kampen mot Arsenal, mens Schildenfeld, Pavicic og Sovsic er skadet også i denne.

Bayern er for tiden i en klasse for seg, og tremålsseier eller mer virker svært sannsynlig. 1,75 er helt ok odds, men vi putter den i en dobbel for å få litt fart på den.

Hulk scorer mot Gent, ja 2,30
Her hjemme har vi Daniel Braaten som er av og på som en lysbryter, Hulk er den internasjonale versjonen. I det siste har han imidlertid vært klart mest på og han har scoret seks mål på ti kamper i seriesammenheng.

Også for landslaget har han levert i det siste, og det virker som han igjen er blitt en etablert spiss på øverste nivå. Han scoret også to mot Valencia i Zenits imponerende 3-2-seier på Mestalla i første gruppespillskamp. På sitt beste er Hulk en av de aller beste spissene i verden.

Han er dessverre regnet som usikker før kampen og det kan være verdt å vente til lagoppstillingene kommer ut før man setter spillet. Men er han klar, så spiller han og det er klart størst sjanse for at han starter. For når går Hulk glipp av en kamp?

Det er mye som taler for Hulk-scoring. Dette er en kamp Zenit må vinne for å ha håp om avansement i det lange løp. Hulk er lagets desidert viktigste spiller og også straffeskytter, så om Zenit scorer (som de kommer til å gjøre), er sjansen stor for at Hulk står bak.

Gent skal ha skryt for å ha levert defensivt solid i sesonginnledningen, så også mot Lyon i den første gruppespillskampen. Selv om de der var noe heldige. Dette blir et langt steg opp fra den belgiske ligaen og vi tror ikke de står imot. Dejaegere er suspendert, og Foket er skadet samen med Johnsson.

Hulk er i kalasform og møter et lag de bør slå på hjemmebane. Spiller han, er sjansen større for Hulk-mål en oddsen på 2,30 tilsier. Det gjør også dobbelen svært interessant.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag