Toppscorer Robert Lewandowski er ikke med til kveldens bortekamp mot Bayer Leverkusen.
Toppscorer Robert Lewandowski er ikke med til kveldens bortekamp mot Bayer Leverkusen. Foto: Sven Hoppe (AFP)

Bayern München er ikke uslåelig

Bayern München er gjort til stor favoritt i kveldens bortekamp mot Bayer Leverkusen, men hjemmelaget kan skape problemer for serielederen.

Kommersielt

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddsdobbel 1: Norge er ikke sjanseløse mot Frankrike
Oddstips skiskyting: Denne stafetten vinner Norge
V75 Jarlsberg:
Gnistrende V75-omgang lørdag
V65 Biri:
Dobbel V65-jackpot på Biri
V64 Kalmar:
Stor V64-jackpotomgang med over en million ekstra
Fotball
: Overgangsvinduet januar 2018
Premier League: Alle overgangene i januar
Eliteserien: Sjekk vinterens overganger i Eliteserien
Håndball-EM 2018: Her er kampoppsettet

Fredagens langoddsprogram er spekket med godbiter og er samtidige åpningsdagen av håndball-EM for herrer. I tillegg sparkes Bundesliga i gang igjen etter juleferien, det samme gjelder seriespillet i Ligue 1 i Frankrike. I tillegg er det Championship-fotball fra England og det er La Liga i Spania. NM på ski fortsetter og det er alpin kombinasjon fra Wengen, samt stafett skiskyting fra Ruhpolding.

Torsdag lanserte si Stjernen som et frekt objekt hjemme mot Frisk Asker, dessverre endte den kampen 4-4 etter ordinær tid, og da hjalp det ikke vårt tips at Stjernen vant etter forlengning. Som ventet hadde dog Barcelona turboen på fra start i returmøtet mot Celta Vigo i Copa del Rey og handikapspiller med minimun tremålsseier til Barcelona satt klokkerent til 2,10 i odds (ble satt ned til 1,98 utover dagen).

Bayer Leverkusen - Bayern München H 3,70 (spillestopp kl 20.25)


Tysk bundesliga som sparkes i gang igjen i kveld etter sin juleferie. Bayer Leverkusen ligger på 4. plass når serien er halvspilt (17 serierunder). Leverkusen innledet sesongen med å tape tre av sine fem første seriekamper, men har ikke tapt noen av sine tolv siste (6-6-0). På hjemmebane har laget enda ikke tapt (4-4-0). Med mannskapet til trener Heiko Herrlich ser det bra ut.

Bayern München har gjort det strålende etter at ringreven Jupp Heynckes overtok laget i fjor høst. Ferierte på topp hele ni poeng foran serietoer Schalke 04 og står med totalt 41 poeng. Gikk på sitt første tap under Heynckes når laget røk 0-1 borte for Borussia Mönchengladbach 25/11, men tok seg sammen og avsluttet med fire seire før juleferien. Toppscorer Robert Lewandowski er ute med skade i kveld, midtstopper Mark Hummels er også ute og førstekeeper Manuel Neuer er fortsatt skadet. Men Bayern München har fortsatt en meget sterk førsteellever.

Det står 1-3-0 på de fire siste tilsvarende seriekampene i Leverkusen. Lagene har hatt tre ukers juleferie og Leverkusen kan således utnytte dette til sin fordel. Uansett er 3,70 på hjemmeseier så spennende odds, at vi må sette et spill på Bayer Leverkusen i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør