Thomas Mueller scoret to av målene for Bayern München i hjemmemøtet mot Besiktas der Bayern vant 5-0.
Thomas Mueller scoret to av målene for Bayern München i hjemmemøtet mot Besiktas der Bayern vant 5-0. Foto: Kolbert-press/action Press/rex/shutterstock (Shutterstock)

Bayern München kan ta det med ro

Bayern München leder 5-0 etter første oppgjør og trenger ikke overanstrenge seg i kveldens returmøte borte mot Besiktas.

Kommersielt

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Herlig midtukekupong i vente
Oddstips 1 CL: Barcelona med stø kurs mot kvartfinale
Oddstips 2 CL: Bayern München kan ta det med ro
Oddstips Serie A: Juventus sier takk for følget
V76 Bjerke: To bankere i herlig jackpotomgang
V4 Färjestad: V4-lunsj med Goop i hovedrollen
V75 Momarken: Enorme summer i spill på lørdag
Nettavisens tabelltips: Slik ender Eliteserien - ifølge oss

Onsdagens langoddsrprogram domineres naturlig nok av de to gjenstående åttedelsfinalene i Champions League. Men det spilles også seriekamp i Serie A, der Juventus er i aksjon hjemme mot Atalanta. I League One er det kamp mellom Bradford og Wigan. I Sverige er det viktige hockeykamper på menyen i de ulike kvalseriene. Raw Air pågår for fullt og i ettermiddag er kvalifisering i Granåsen. Ellers er det rikelig med seriehåndball her hjemme både for kvinner og menn.

Besiktas - Bayern München H 4,75 (spillestopp kl 17.55)


I og med at Bayern München vant det første møtet med 5-0, ligner det mission impossible for Besiktas. Som imponerte i gruppespillet og vant sin gruppe uten å tape en av de seks kampene (4-2-0). Men fikk altså Domagoj Vida utvist allerede etter 16 minutter i bortemøtet mot Bayern, og da ble det vanskelig. Ligger på andreplass i hjemlig serie, kun tre poeng bak serieleder Galatasaray. 9-3-0 på hjemmebane der, men vant kun en av de tre hjemmekampene i gruppespillet (1-2-0). Dusko Tosic and Pepe er begge skadet, mens Domagoj Vida soner karantene.

Bayern München har ikke sett seg tilbake etter at Jupp Heynckes tok en ny periode som manager. Står med smått ubegripelige 18-1-0 på sine 19 siste seriekamper i Bundesliga og er 20 poeng foran serietoer Schalke 04. I gruppespillet i Champions League ble det fem seire av seks mulige. Kingsley Coman, Arjen Robben og Manuel Neuer er skadet, mens Corentin Tolisso og James Rodrigues er usikre.

Hjemmelaget er klart bedre enn det de fikk vist sist det er ikke utenkelig at Bayern roterer litt på sitt lag. 4,75 på hjemmeseier er spennende odds og vi setter pengene på en overraskende hjemmeseier i Istanbul i kveld.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør