*Nettavisen* Sportspill.

Begge superspissene er skadet

Sam Vokes og Danny Ings har hatt mye å juble for denne sesongen. Burnleys stjernespisser har måkt inn 20 seriemål hver. Foto: Dave Thompson (Pa Photos)

Burnleys spisspar har scoret 40 seriemål denne sesongen. I dag må laget klare seg uten begge to.

05.04.14 09:07

Øvrige tips fra Sportspill lørdag
Tipping:
Vi gambler på Solskjær
Odds
: Avslutter mot Liverpool, United, Chelsea og Arsenal
Odds:
Er dette årets svakeste bortelag?
V75:
Ingen svakhetstegn i jakten på 39 mill.
V65 Skive:
Carstens lørdagsfest
Skaderapport:
Disse er ute i Tippeligaen

Vi står overfor en flott oddsmeny lørdag, med kamper fra Tippeligaen og alle de store ligaene i Europa.

Vi startet dagen med to singler to langskudd og tippetips. I denne artikkelen runder vi av tipsene med en spenstig dobbel til 3,87 i odds.

Dagens dobbel
Watford – Burnley H 2,15

Watford har fortsatt et lite håp om å nå playoff etter 4-1-seieren borte mot Sheffield Wednesday forrige helg. Har åtte poeng mindre enn Reading på sjetteplass, men har én kamp til gode.

Marco Cassetti er tilbake etter å ha stått over sist, men Lloyd Doyleyer er ute med skade. Fernando Forestier, Chu Young Park og Fitz Hall er også uaktuelle.

Burnley fikk brutt den lange rekken med kamper uten tap da serieleder Leicester kom på besøk forrige lørdag. Har fortsatt ni poeng til gode på QPR på tredjeplass, så opprykket er så godt som sikret.

Sam Vokes (20 seriemål) ser ut til å miste resten av sesongen etter å ha skadet seg mot Leicester. Toppscorer-kollega Danny Ings (også han 20 mål) er heller ikke tilgjengelig. Forsvareren Kieran Trippier er også skadet, mens midtbanespilleren Dean Marney soner karantene.

Med Vokes, Ings og Marney ute er Burnley kraftig svekket offensivt, og vi setter innsatsen på et hjemmelag som er nødt til å ta tre poeng for å holde liv i opprykksdrømmen.

Växjö – Färjestad H 1,80
Det står 1-1 i kamper i denne semifinalen i SHL. Växjö vant samtlige innbyrdes kamper i grunnspillet og tok også ni poeng mer. Det var imidlertid Färjestad som tok første stikk på bortebane i semifinalen. Ole-Kristian Tollefsen & co klarte å krige seg til 2-1-seier i tredje periode i en kamp Växjö tidvis var det førende laget.

I det andre oppgjøret torsdag var det ingen tvil om hvilket lag som var best. På bortebane slo Växjö til med en meget overbevisende 6-1-seier. Smålendingene var ekstremt skjerpet, spilte flott og effektiv hockey og kjørte over motstanderen fra Karlstad de to siste periodene.

Til dagens kamp må trolig Tomi Kallio igjen stå over for hjemmelaget. Hos Färjestad er det ikke rapportert om noen skader.

Växjö har slått Färjestad i fem av seks møter denne sesongen, og vi tror laget følger opp torsdagens knusende seier med en ny triumf foran et entusiastisk hjemmepublikum.

Watford – Burnley 2,15 – 3,05 – 2,90
Växjö – Färjestad 1,80 -3,75 – 3,05
Samlet odds: 3,87
Klikk her for å levere dette spillet


Dagens langskudd
Chelsea – Stoke handikap 0-1 B 3,80

Paris Saint-Germain - Reims handikap 0-1 B 3,25
PSG vant som kjent 3-1 i onsdagens Champions League-kvartfinale mot Chelsea. Returen går allerede førstkommende tirsdag, så disse lagene er inne i et mildt sagt tett kampprogram. PSG leder den hjemlige serien med hele 13 poeng på Monaco, og vi blir overrasket hvis trener Laurent Blanc stiller med et toppet mannskap her. Marco Verratti er uansett suspendert, og Zlatan Ibrahimovic skal ha fått kjenning med en muskelstrekk mot Chelsea.

Reims er inne i en litt tung periode, men sesongen har totalt sett vært en stor opptur, med sjuendeplass som fasit når det gjenstår sju runder.

Chelsea ligger på andreplass i Premier League og kan ikke hvile spillere i like stor grad som PSG. Det blir altså ikke et B-lag vi får se på Stamford Bridge i dag, men vi tror likevel Chelsea skal få slite med å vinne oppgjøret. London-laget har tapt to av de tre siste seriekampene og møter et Stoke i kanonform (4-1-0 på de siste fem seriekampene). Stoke vant også det forrige ligamøtet i desember og er garantert sultne på å ta en stor skalp i kveld.

Samuel Eto’o er fortsatt skadet for hjemmelaget, men Ashley Cole er tilgjengelig igjen. Ramires soner karantene. Robert Huth og Oussama Assaidi er ute for Stoke.

Vi blir ikke overrasket om PSG eller Chelsea (eller begge to) går på en liten smell tre dager før tirsdagens ekstremt viktige returoppgjør i London. Ved å spille denne handikapvarianten går spillet inn dersom bortelaget ikke taper oppgjøret.

Dersom du går for borteseier uten handikap, får du hele 10,00 i odds på Stoke og 9,40 på Reims.

Chelsea – Stoke handikap 0-1 1,57 - 3,70 - 3,80
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)


Paris Saint-Germain - Reims handikap 0-1 1,73 - 3,45 - 3,25
Klikk her for å levere dette spillet (objektet må kombineres)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag