Millwalls Alan Dunne (til venstre) avbildet i en tøff duell med Readings Pavel Pogrebnyak.
Millwalls Alan Dunne (til venstre) avbildet i en tøff duell med Readings Pavel Pogrebnyak. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Beksvart for Millwall

Millwall må heve spillet flere hakk fra lørdag dersom laget skal overleve i Championship.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel 1:
  Liverpool elsker å leke med Spurs
Oddstips: 
Brentford er ingen bluff
V4 Eskilstuna:
Bankerfri lunsj
V65 Forus:
Jackpot og samlebonger
V64 Jägersro:
Jackpot på 1,9 mill

Tirsdagens langoddsprogram byr på en rekke kamper fra engelsk fotball. I Premier League spilles det fire matcher, og i Championship, League One og League Two er det full runde. SHL og Hockeyallsvenskan er også på menyen.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens dobbel 2

Birmingham - Millwall H
Reading - Leeds H


Birmingham – Millwall H 1,85

Birmingham er klart forbedret under manager Gary Rowett og spilte en god kamp borte mot Fulham lørdag. Det endte imidlertid 1-1, og Birmingham har dermed spilt uavgjort i sine fire siste seriekamper. Tre av dem har vært på bortebane, og hjemmekampen var mot formsterke Norwich.

Har klatret opp til 11. plass, og det skiller 12 poeng opp til Watford på den siste playoffplassen. Med tre poeng i kveld vil det fortsatt være et ørlite håp om å nå kvalik.

Michael Morrison, Gavin Gunning og Matt Green er fortsatt ute for hjemmelaget, men ellers er det ingen skadeproblemer.

Millwall fikk en opptur med 1-0 borte mot Nottingham Forest nest sist, men spilte rett og slett elendig i 1-3-tapet hjemme for et bortesvakt og defensivt svekket Huddersfield lørdag. Tapet ble ikke penere av at Huddersfield fikk en spiller utvist tidlig i andre omgang på stillingen 1-1.

Ligger fortsatt tredje sist på tabellen, og det skiller to poeng opp til Brighton på sikker grunn.

Kantspilleren Lee Martin stod over lørdag grunnet skade, men kan være tilbake her. Paris Cowan-Hall, Carlos Edwards og Nicky Bailey er ute med skader, mens forsvareren Sid Nelson soner karantene.

Birmingham spiller såpass bra om dagen at laget fortjener bedre enn uavgjortresultater. Dette bør være en ypperlig mulighet til å ta tre poeng.

Reading – Leeds H 1,70
Reading tok en meget sterk trepoenger borte mot Wolverhampton lørdag, mens det ble 2-0 hjemme mot Sheffield Wednesday runden før. Står med 3-1-0 på de siste fire i serie og cup og har klatret opp på 13. plass.

Kaptein Jem Karacan er tilbake etter en langvarig kneskade, men er ikke i hundre prosent matchform og betegnes som usikker til kveldens kamp. Midtbanekollega Danny Guthrie kan være tilgjengelig etter skade, men Anton Ferdinand og Chris Gunterer fortsatt ute.

Januar ble en flott måned for Leeds, men åpnet februar med hjemmetap for Brentford. Manager Neil Redfearn klaget på dommeren etter kampen og mente at laget hadde fortjent minst ett straffespark.

Leeds falt ned til 20. plass, og det er fem poeng ned til Millwall på nedrykk.

Den nye midtbanespilleren Granddi Ngoyi sliter med låret, ellers ser det greit ut for Leeds.

Reading har spilt bra på hjemmebane under Steve Clarke, med blant annet seier over Norwich og uavgjort mot Middlesbrough. Kveldens motstander er det tredje svakeste bortelaget i ligaen (2-4-8 og 14-27 i målforskjell), og vi tror vertene tar en ny trepoenger.

Samlet odds for dobbelen: 3,15.