*Nettavisen* Sportspill.

Benitez' Real Madrid begynner å ta form

SOLID TYPE: Real Madrid slipper ikke inn mye mål med Rafa Benitez på trenerbenken. Foto: Curto De La Torre (Afp)

Etter en treg start har Real Madrid nå tre på rappen, og fremstår mer solid enn på lenge.

03.11.15 10:40

Ikke gå glipp av den spennende nyheten i Nettavisens Fantasy-spill. Nå kan du få verdens beste spillere på ditt Fantasy-lag!

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 2:
City er ikke like heldige i kveld
Oddstips 3:
Wednesday i herlig flyt
Oddslangskudd: Tysklands formlag lamslår Juventus

TV-kampene: Slik ser din TV-uke ut

V5A Jarlsberg: Flåtens unghester leverer

Vi har et strålende langoddsprogram foran oss tirsdag. Den fjerde av seks runder i gruppespillet i Champions League innledes og vi har åtte meget interessante kamper foran oss. I tillegg spilles det en rekke kamper i Championship og Champions League i ishockey spilles første kamp i åttendelsfinalene der Storhamar skal brynes seg på finske TPS.

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Shakhtar Donetsk (0-1) + Real Madrid, samlet odds 3,04.

Shakhtar Donetsk - Malmö (0-1), H 1,90
Det var en svært spennende kamp Shakthar tapte for Malmö for et par uker siden, der svenskene også brant et straffespark. Ukrainerne hadde kanskje mesteparten av banespillet, men slet med å bryte gjennom et solid svensk forsvar.

Nå er det imidlertid i Ukraina og Shakhtar har et stort press på seg for å vinne - og vinne stort. Med tomålsseier eller mer er de forbi Malmö på innbyrdes og i førersetet med tanke på Europa League, en god gulrot for hjemmelaget.

Hjemmelaget har fem seire de siste syv i alle turneringer og topper den ukrainske tabellen. Noen spesielle fravær har de ikke, med unntak av Taison.

Gjestene tapte sesongens siste Allsvenskan-kamp for Norrköping i helgen, et lag som hadde absolutt alt å spille for. Åge Hareide vil trolig bli fornøyd med uavgjort her eller ettmålstap med Malmö-scoring, da er det de som er foran på innbyrdes.

De har tilbake Yotun fra suspensjon og Djuric er tvilsom.

Vi tror kvalitetsforskjellen virkelig vil vise seg i dette oppgjøret og sørge for at Shakhtar vinner den nødvendige tomålsseieren de trenger for å ta store steg mot Europa League. Handicapoddsen er 1,90 og vi spiller mot Malmö i kveld.

De har tross alt tapt med to mål eller mer når de først har tapt i Champions League-sammenheng.

Real Madrid - PSG, H 1,60
Selv om spanjolene hadde et spillemessig og sjansemessig overtak i det motsatte oppgjøret, var det ikke veldig mye som skilte lagene. De nøytraliserte hverandre godt i Paris.

Real Madrid kan ikke si seg fornøyde med noe annet enn seier i dette. Blir det 0-0 kan de slå franskmennene i kampen om gruppeseier ved bedre målforskjell, blir det uavgjort med mål er PSG i førersetet om den viktige førsteplassen.

Den eneste måten Real Madrid har det i egne hender på, er ved seier - naturligvis. Sist de spilte mot PSG var spanjolene kraftig skadeplaget, men nå er "bare" Gareth Bale og Karim Benzema ute.

PSG hadde favorittstempelet i forrige oppgjør, men maktet ikke å dominere kampen på noe som helst vis. Der fikk de nok en liten reality check, avstanden opp til Real Madrid var kanskje ikke så liten som de hadde trodd.

Likevel skal pariserne har all ære for å ha startet denne sesongen på mesterlig vis og unngått de feilskjærene som nesten kostet dem seriegullet forrige sesong.

Til denne kampen kommer ikke forsvarer Marquinhos og den offensive playmakeren Javier Pastore, som imponerte de få minuttene han spilte mot Real Madrid sist. Spillere som Zlatan Ibrahimovic, Edinson Cavani, Marco Verratti og Thiago Motta fikk hvile i helgen og er klare i dag.

1,60 er kanskje det man må forvente med Real som hjemmelag og vi tror spanjolene fortsetter den forbedrede formen de har vist i det siste. I kveld slår de PSG og tar et langt steg mot gruppeseier.

Samlet odds er da 3,04 for et par store hjemmefavoritter og det virker logisk å backe begge.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag