*Nettavisen* Sportspill.

Benzema er i fyr og flamme

FREE THE NIPPLE: Karim Benzema feirer sin tredje scoring for dagen mot Rayo Vallecano. Foto: Sergio Perez (Reuters)

Karim Benzema bøtter inn mål for tiden, og vi tror på et nytt et i dag.

30.12.15 10:26

Det er spansk og skotsk fotball som dominerer langoddsprogrammet denne nest siste dagen i 2015, samt hockey fra hele kontinentet.

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Oddssingel:
Liverpool-flopp gjør det stort i Spania
Oddslangskudd:
Denne ringreven kan sjokkere Barcelona
Svensk hockey-dobbel:
Norsk suksess i Linköping
Tippekupongen:
Ingen walkover for Liverpool

TV-oversikt: Slik ser du kampene i romjulen

V4 Bergsåker: Meget spennende omgang
V76 Bjerke: Millionbonus med Hamre i hovedrollen

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Karim Benzema scorer mål + under 2,5 mål i Sunderland - Liverpool, samlet odds 2,72.

Karim Benzema scorer mot Real Sociedad, ja 1,60
Det er ikke lett å få godt betalt på de store målkanonene i La Liga. Karim Benzema har kommet seg etter en svært treg start på sesongen og bøtter nå inn scoringer på bestilling, spesielt på hjemmebane.

De tre siste hjemmekampene i alle turneringer (altså inkludert Malmö-massakeren) har han hele åtte nettkjenninger. Sist ble det tre nye mot Rayo Vallecano, som hadde to mann utvist.

Kampene mellom disse to lagene bruker å være svært målrike. Det har vært minst fire mål i hver kamp mellom lagene de siste fem ganger lagene har møttes. Forrige ligakamp på Santiago Bernabeu endte 4-1 til hjemmelaget. Karim Benzema scoret to.

I en kamp det lukter mål, er franskmannen Benzema høyaktuell til å score et par mål. Den formen han viser på hjemmebane er virkelig uten sidestykke og 1,60 er faktisk ikke så ille betalt på Benzema-scoring. Vi kombinerer den for å få opp totaloddsen, dog.

Under 2,5 mål i Sunderland - Liverpool, 1,70 i odds
Hjemmelaget har hatt et realtivt umenneskelig program de siste kampene, med bortekamper mot Arsenal, Chelsea og Manchester City samt hjemmekamp mot Watford på rekke og rad.

Det har blitt mange mål i alle, utenom hjemmekampen mot Watford, som endte 0-1. Hjemmekampen før det endte i 2-0 mot et ti mann sterkt Stoke.

Hjemmelaget har faktisk gått over 2,5 i ti av 18 kamper denne sesongen, oftest med negativt fortegn for hjemmelaget. På sitt beste klarer Sam Allardyces menn å spille en defensivt glitrende organisert fotball defensivt, og kampplanen blir utvilsomt å legge seg bakpå for hjemmelaget. Den viktige stopperen John O'Shea er tvilsom.

Liverpool har på sin side gått under 2,5 mål i ti av 18 kamper, og i tre av de siste fem i alle turneringer. I helgen viste de en defensivt solid prestasjon, og vant 1-0 over daværende ligaleder Leicester.

Hovedgrunnen til at vi spiller under 2,5 i denne kampen er imidlertid ikke statistisk. Det er rett og slett at vi forventer et helskjerpet Sunderland som gjør alt for å forsvaret eget mål, og vi tror Liverpool vil få det svært tøft med å bryte gjennom hjemmemuren. Vi spiller under 2,5 mål til 1,70 i odds og får totaloddsen 2,72.

Klikk her for å levere denne dobbelen!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag