Azar Karadas og Brann må vinne i kveld.
Azar Karadas og Brann må vinne i kveld. Foto: Audun Braastad

Bergen holder pusten

Brann er i trøbbel så det holder og i kveld er det KUN tre poeng som gjelder når Start kommer på besøk. Vi tror Brann takler presset.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Dagens langskudd: Everton forsterker United-krisen
Oddstips singel: Malmö tar en hviledag
Oddsdobbel Premier League: Chelsea fosser videre
Tippetips: Roma truer Juventus
V4/V5 Øvrevoll: Ny spillefest i Bærum
V64 Romme:
UP Up med Redên
V65 Forus: Jackpot med over 500 000 ekstra i potten

Søndagens langoddsprogram er strålende og det er en rekke flotte objekter. Sportslig er det knyttet stor interesse til toppkampen i Premier League mellom Chelsea og Arsenal og her hjemme er det flere skjebnekamper i Tippeligaen.

Vi spiller to dobler  idag, en fra Tippeligaen og en fra Premier League. I Tippeligaen er det to bunnlag som må gjøre jobben på hjemmebane. Bunnlag er som kjent ikke de beste å spille på, det er tross alt en grunn til t lagene er i bunnstriden og det er at de vinner for få fotballkamper. Men nå i sluttfasen gjør vi et unntak. 


Brann - Start H 1,70
Det er nerver i Bergen og etter to svake kamper er Sportsklubben Brann atter havnet under streken. Fem serierunder før slutt har Brann likevel skjebnen i egne hender da de har tre av de avsluttende fem kampene hjemme i Bergen og i tillegg skal møte flere av bunnrivalene. Har faktisk ikke bedre enn 3-1-8 hjemme på Brann stadion, men tross alt 2-1-1 på de fire siste. mannskapsmessig ser det bra ut all den midtbanemotor Stephane Badji er ventet tilbake.

Supervariable Start tok et meget langt skritt mot fornyet kontrakt etter 3-1 seieren hjemme mot Sarpsborg sist helg. Med sine 31 poeng har laget sju poeng ned til Sogndal på kvalik og åtte poeng ned til Brann på direkte nedrykk. Borte står laget med 4-1-7.Det er ingenting annet enn tre poeng som gjelder for Brann søndag kveld og vi tror laget innfrir.

1,70 på hjemmeseier er i utgangspunktet helt håpløs odds på et lag som kun har vunnet fire av tolv hjemmekamper, men Brann har mannskap til å fikse en komfortabel seier i kveld. Fordi oddsen er lav, velger vi å kombinere med en annen kamp fra Tippeligaen.

Bodø/Glimt - Stabæk H 1,80
Hjemmelaget er med sine 28 poeng fortsatt involvert i bunnstriden, ikke minst siden lagene bak har gode poengsjanser denne runden. Gjorde en sterk bortekamp mot Molde sist helg,men måtte se Molde score seiersmålet på straffe kun ti minutter før slutt. Keeper Pavel Londak ble utvist i den situasjonen og soner følgelig karantene her. 4-4-4 på hjemmebane er litt under forventet.

Stabæk var effektive hjemme mot Lillestrøm sist søndag og vant 2-0. Det sendte bæringene opp i 33 poeng og ny kontrakt er sikret. Stabæk er ikke allverden borte (4-1-7) men slo Start 3-2 i nest siste bortekamp.Hjemmelaget har motivasjonen og formen er allright tross to tap på de siste tre (tap mot Rosenborg og Strømsgodset).

1,80 på Glimt-seier er helt allright odds og vi får da en søndagsdobbel fra Tippeligaen til 3,06 i odds.sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus