MANN MED QUARISMA: Ricardo Quaresma og Besiktas er alltid å stole på hjemme i Istanbul.
MANN MED QUARISMA: Ricardo Quaresma og Besiktas er alltid å stole på hjemme i Istanbul. Foto: Ozan Kose (AFP)

Besiktas har ikke noe valg

Må slå Lyon for å avansere til semifinale.

Kommersielt

Det ble en flott onsdag i Champions League for våre tips, med to av tre inn. Kylian Mbappé leverte i kombinasjon med Monaco-seier til flotte 4,50 ganger pengene, mens ren Monaco-seier også suste inn til 2,55. Det var dristig å backe Juventus borte mot Barcelona og italienerne virket komplett uinteresserte i seieren.

I nattens NHL-kamper gikk det langt verre og begge spill gikk ut der. Heldigvis ble det pluss totalt og vi retter en stor takk til Mbappé og kompani.

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 1:
Drømmescenario for Manchester United 
Tippetipsene: Full tillit til Mourinhos gjeng

V5 Jarlsberg: Åpen omgang på Jarlsberg
V4 Örebro: Nye godbiter blir servert i lunsjen

På torsdagens langoddsprogram er det Europa League som dominerer og de fire kvartfinalene skal avgjøres. Manchester United - Anderlecht er kanskje den mest interessante kampen for norske fotballtittere. I NHL er det også sluttspill på gang, og New York Rangers er blant lagene i aksjon i natt.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 21.00.
Besiktas - Lyon, H 2,60.

Andre kamp i kvartfinalen til Europa League, Lyon vant 2-1 i Frankrike og denne kampen lever i aller høyeste grad. Onsdag fikk lagene en betinget suspensjon i to år grunnet tribunebråket forrige torsdag.

Vertene hadde spillefri i helgen som gikk og har en komfortabel ledelse i hjemlig liga, dagens kamp har de dermed alle muligheter til å prioritere.

Og det er hjemme i heksegryta i Istanbul de leverer som beste, med 10-3-0 i ligaen og 2-3-0 i europeisk sammenheng - vi husker at de røk ut av Champions League etter tre poengdelinger på hjemmebane.

Toppscorer Vincent Aboubakar er suspendert også i dag og blir sårt savnet. Også forsvarer Marcelo er suspendert, mens Correia, Erkin og Quaresma er tvilsomme.

Avbrutt sist
Lyon fikk også litt spillefri i helgen, i alle fall en omgang mindre, grunnet tribunebråk på Bastia, der blant annet et par spillere ble angrepet. Ingen optimal oppladning til noen kamp. De er klart best hjemme og 6-3-7 er bortestatistikken deres i ligaen. I europeisk sammenheng er de samme tallene 2-1-2.

Memphis Depay er låst til Manchester United i Europa League denne sesongen. Backen Rafael er suspendert og stopper Mammana er skadet, alle tre er faste. Gonalons returnerer etter suspensjon.

Her blir det en kamp om å holde seg i skinnet for Lyon, men dette blir nok målrikt. Besiktas har sin fantastiske fanskare i ryggen og må vinne denne, hjemmeseier til 2,60 er i så henseende det klare spillet fra denne kampen.

Klikk her for å levere denne!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør