*Nettavisen* Sportspill.

Blackburn leverer varene igjen

Jordan Rhodes har hatt en strålende sesong så langt. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Blackburn innfridde som vårt gullobjekt for en måned siden. Lørdag lanserer vi Jordan Rhodes og hans lag påny hjemme mot Brentford.

07.11.15 13:51

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Hull vil tilbake på første forsøk
Oddstips 3: Celta Vigo er ingen bløff
Oddssingle: Warnock får svar direkte
Tippetips: United er bunnsolide hjemme
TV-fotball/streaming: Sjekk helgens oversikt
V75 Jarlsberg lørdag: Vidunderlig V75-omgang i vente
V5 Jarlsberg:
Support Justice er for god
V65 Bergen:
Wassberg fikser lørdagskvelden

Et vidunderlig langoddsprogram venter lørdag og det spilles fotball stort sett over hele Europa. I England er det kun Manchester United og Chelsea som er i aksjon av de "store", men det er nok av gode spillobjekter i England, spesielt i Championship. Både i Italia, Tyskland, Spania, Frankrike og Nederland er det også flust av interessante objekter.

Det ble en solid fredag for Nettavisens oddstips. Aalborg innfridde borte mot Sønderjyske (2-1) og kombinert med Björklöven som vant 5-1 over Tingsryd i Hockeyallsvenskan satt vårt dobbelforslag klokkerent til 3,78 i odds. Og i La Liga innfridde Las Palmas vårt singelspill (2,40 i odds) hjemme mot Real Sociedad.

Blackburn - Brentford H 1,90
Selv med scoringsmaskinen Jordan Rhodes på laget har Blackburn gått målløse av banen i fire av de fem siste seriekampene. Etter at vi lanserte laget som lørdagens beste spill hjemme mot Ipswich sjette sist (vant 2-0), har laget kun vunnet en kamp (1-1-3), den kom borte mot Leeds. Men har møtt solid motstand og slett ikke prestert dårlig. 2-3-2 totalt hjemme. Corry Evans er tilbake fra karantene og Fode Koita kan være tilbake. Danny Guthrie og Chris Brown er fortsatt skadet.

Brentford har vært hardt rammet av skader denne sesongen, men stod med fire strake seire før laget røk 0-2 hjemme for Hull i midtuken. Variable 3-1-3 på bortebane. Midtbanespilleren Alan Judge mistet tirsdagens kamp og risikerer også å miste denne. Andreas Bjelland, Josh McEachran og Jota er alle ute med skader.

Forrige sesong endte tilsvarende kamp 2-3, nå har vi klart mest tro på hjemmelaget. Vi hadde nok enda mer feeling for Blackburn hjemme mot Ipswich, men det hadde også med at oddsen da var 2,15 for Blackburn-seier. Lørdag betales hjemmeseier med 1,90, men det fortsatt klart godkjent. Vi velger imidlertid å doble Blackburn med et formlag fra Championship.

Charlton - Sheffield Wednesday B 2,05
Det startet så lovende for Charlton med åtte poeng på de fire første seriekampene, men siden har det kun blitt to poeng på de elleve neste seriekampene (0-2-9) og nå står laget fem strake tap etter at laget røk 0-1 borte for MK Dons tirsdag kveld. Midtbanespillerne Jordan Cousins og Johann Berg Gudmundsson pådro seg begge skader i tirsdagens kamp mot MK Dons og mister begge lørdagens kamp. Ahmed Kashi, Igor Vetokele og Cristian Ceballos er alle fremdeles på skadelisten.

Betydelig bedre går det for Sheffield Wednesday som ligger på 8. plass etter ni seriekamper på rad uten tap (5-4-0). 15 av 24 poeng er tatt hjemme, borte er laget litt mer ustabile (2-3-2), men de fire siste bortekampene har gitt to seire og to poengdelinger. Midtbanespiller Alex Lopez kan være tilbake etter seks kampers fravær.

Formløse og et svekket Charlton opp mot formsterke Sheffield Wednesday. Det kan se ut som et bra spill og 2,05 i borteodds er helt grei odds.

Det gir oss en Championship-dobbel til pene 3,9 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag