Jordan Rhodes er i form for tiden og jakter nye scoringer hjemme mot Ipswich lørdag ettermiddag. 
Jordan Rhodes er i form for tiden og jakter nye scoringer hjemme mot Ipswich lørdag ettermiddag.  Foto: Ryan Browne (Pa Photos)

Blackburn lørdagens beste spill

2,15 i odds på at Blackburn slår Ipswich hjemme er lørdagens beste spill fra England.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Hoffenheim til sprek odds
Oddstips 3: Floppet i England - suksess i Frankrike
Oddstips 4: Stabæk fortsetter medaljejakten
Tippetips: Mourinho under kraftig press
V75 Leangen lørdag: Dobbel jackpot og drøye 6,6 mill ekstra i sjuerpotten
V5 Leangen lørdag: Misset Derby - vinner nå
V65 Jarlsberg: Malmin for tredje gang denne uken
TV-fotball: Superhelg for alle fotballelskere

Et herlig langoddsprogram venter oss denne lørdagen, der det er aktivitet i alle de store ligaene rundt omkring i Europa. I tillegg er det en rekke ishockeykamper på programmet og det er flere fine objekter.

Blackburn - Ipswich H 2,15
Lørdag 19. september lanserte vi Blackburn som den dagens beste oddstips hjemme mot Charlton (1,90 i odds). Blackburn innfridde med stil og vant 3-0, det var samtidig lagets første seier denne sesongen og etter 1-1 borte mot Hull sist helg, den foreløpig eneste. Har dog prestert klart bedre enn det tabellposisjonen indikerer og kommer garantert til å klatre utover sesongen. En viss Jordan Rhodes (scoret fem av Blackburns ti seriemål) vil være et stort aktivum for laget også denne sesongen (21 - 25 - 26 seriemål de tre foregående sesongene).

Ipswich startet sesongen med tre seire og en uavgjort på de fire første seriekampene, men har som ventet falt litt av og fortsatt med 0-2-3 på de fem neste. Berget ett poeng i sluttminuttene mot tabelljumbo Bristol City sist helg. Totalt 2-1-1 på bortebane.

Tre strake Blackburn-seire i de tre siste tilsvarende og solid mulighet for den fjerde her. Oddsen for Blackburn-seier er gode 2,15 og dette må være lørdagens aller beste objekt sett i forhold til oddsen. Spilles.

Norwich - Leicester over 2,5 mål - 1,65
Norwich-supporterne hadde god tro på at nyopprykkede Norwich skulle klare seg bra i Premier League etter opprykket. Mange eksperter hevdet det motsatte siden Norwich hadde brukt lite penger på å forsterke lager. Men gode kollektiv går aldri av moten og Norwich har allerede sikret seg ni poeng (2-3-2) og burde trolig hatt enda flere. Hjemme står laget med 1-1-1. Youssuf Mulumbu og Gary Hooper er begge fortsatt uaktuelle.

Omsider kom det første Leicester-tapet sist helg, da laget røk 2-5 hjemme for Arsenal. Tok ledelsen 1-0 i den kampen og var også svært nære 2-0, men et effetivt Arsenal-lag tok vare på sjansene sine. Har innledet med 1-2-0 på bortebane og har flere matchvinnere i laget sitt. Matthew James og Nathan Dyer mister kampen.

Hjemmelaget har sett bra ut hittil, det har også bortelaget gjort. Fem av sju kamper har gått over 2,5 mål for Norwich hittil, det samme gjelder Leicester. Forøvrig 16 mål i de tre siste kampene for Leicester, og denne kampen lukter det mål av.

1,65 for to mål eller mer kombineres med seier til Blackburn og gir oss en dobbelodds på 3,55.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus