MÅLTYV: Jordan Rhodes har hatt en strålende sesong så langt.
MÅLTYV: Jordan Rhodes har hatt en strålende sesong så langt. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Blackburn seirer i hatderbyet

Blackburns formpil har pekt klart oppover de siste ukene og vi tror formen blir med inn i dagens derby.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny: 
Oddstips 2: Blir ikke kvitt marerittstatistikken
Oddstips 3: Stoke er endelig i flytsonen
Langskudd: West Ham slår Chelsea
Tippekuppongen: Fem millioner i tippepotten!

TV-kampene: Slik ser helgen din ut
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister helgens runde
Skaderapport Premier League: Disse mister helgens runde

Skaderapport OBOS-ligaen: Disse mister helgens runde.

V75 Sørlandet: Herlig omgang med dobbel syverpott!

Det er duket for en absolutt strålende lørdag på langoddsprogrammet. Premier League er på sitt beste, sammen med drøssevis av kamper fra hele Europa.

Dagens singel, innleveringsfrist tidlig klokken 13.25.
Blackburn - Burnley, H 2,40.

De har nettopp kommet ut fra bunntrioen, men resultatene har bedret seg kraftig for Blackburn. Bare ett tap på de siste seks har det blitt, som må sies å være solid for et lag som startet så svakt.

Det tapet var imidlertid noe stygt, med 3-0 for nyopprykkede MK Dons forrige helg. 0-0 mot formlaget Derby i midtuken gjorde imidlertid mye for å heve selvtilliten igjen. Blackburn har generelt fått dårlig betalt denne sesongen.

På hjemmebane har de faktisk fire clean sheets på rad, og bare to lag slipper inn ferre mål på eget gress. En svært god statistikk, men de er nødt til å skape mer foran motstandernes mål. Da pleier som regel Jordan Rhodes å putte ballen i mål - han har syv mål så langt, mens andreplassen på toppscorerlisten har ... ett. Hjemmestatistikken på 2-3-1 er ikke vanvittig imponerende.

Craig Conway er tvilsom etter å ha mistet kampen mot Derby. Adam Henley er tilbake fra suspensjon.

Opprykksjagende Burnley
Gjestene ligger på femteplass og har åpnet sesongen godkjent, men er ganske gjestfrie med bare 17-12 i målforskjell. De har vist prov på et svakt bunnivå så langt, som for eksempel da de tapte 1-2 hjemme for Reading. De har tatt syv poeng de tre siste kampene, dog mot svak motstand.

Gjestene er klart best på hjemmebane og på reisefot står de med 2-3-1. Det gjenspeiler statistikken fra Premier League-sesongen deres også.

George Boyd, som holder et høyt nivå, er skadet. Han er eneste fravær for gjestene i dag.

Merk tidlig innleveringsfrist på dette objektet.

Vi tror Blackburn har mer i seg enn det de har vist så langt. Og hvilken anledning er bedre å vise seg frem i, enn i East Lancashire-derbyet?

I slike kamper frister nesten alltid hjemmeoddsen mest, og vi tror Blackburn kommer til å gi Burnley skikkelig kamp om poengene i dag. 2,50 på hjemmeseier er fullt spillbart.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus