*Nettavisen* Sportspill.

Blackpool må redde stumpene

TO PÅ RAD: Selv om det ikke ser ut slik på humøret her, har Blackpool to seire på rad. Det blir neppe tre. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

... og da har de ikke råd til å bruke for mye krefter på Johnstone's Paint Trophy.

06.10.15 12:44

Det ble knalltreff på ett av mandagens to oddsobjekter, da Paderborn røyk på 1-0-tap til deilige 3,00 i odds.

Mens landslagene samles og gjør seg klare til den siste runden med EM-kvalifisering, spilles det på langoddsprogrammet mye hockey i Champions Hockey League, samt trofeet fra lavere engelske divisjoner og brasiliansk serie B.

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 2: - Storhamar taper nøkkelkampen
Oddstips 3: Oilers må ut i hundre

V5A Forus: Fyldig lunsj på Forus
V4 Hagmyren:
Fantastiske Lannem Silje gjør V4 til V3

TV-kampene: Slik ser du landskampene på TV

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Port Vale + Plymouth, samlet odds 2,98.

Port Vale - Blackpool, H 1,75
Hjemmelaget er i bra form for tiden og har 4-1-2 de siste syv kampene. De siste tre har de tatt syv poeng fra, etter et par tap mot to av topplagene.

Innbyrdes mot Blackpool har de imidlertid noen utfordringer, med tre tap og to seire de siste fem kampene. De har imidlertid ikke møttes siden 2007 - og veldig mye har skjedd med spesielt Blackpool siden det.

Port Vale kan stille med det samme laget som har spilt så bra de siste kampene, med bare Michael O'Connor og målvakt Chris Neal ute med skade. Det er ventet at de stiller med et sterkt lag denne tirsdagen.

Blackpool på bunnen av tabellen har begynt å bli et særs vanlig syn, og de har virkelig sunket som en stein. Også i år har de falt helt sammen, med 3-2-6 fra de første elleve kampene. Heldigvis for gjestene er det bedring å spore, etter to seire på rappene mot to lag fra nedre halvdel av tabellen.

Vi tror likevel at overlevelse i League One er klar prioritet, og denne turneringen blir irrelevant i så måte. Spesielt når man har en rekke tøffe og viktige kamper de kommende ukene i ligaen.

Som ikke det var nok: Skadeproblemene tårner seg opp. Liverpool-leiesoldaten Lloyd Jones er langtidsskadd. David Norris og Henry Cameron fikk skader i helgen. I tillegg fikk målvakt Kyle Letheren fingeren ut av ledd på oppvarmingen i helgen.

Gledelige nyheter er det for gjestene at helgens kamp mot Bradford er blitt utsatt.

Selv om Blackpool er på vei opp, tror vi ikke de kunne brydd seg mindre om denne turneringen. Alt fokus er på overlevelse i League One og derfor tror vi de er like glade om de taper i dag: Kvalitetsforskjellen mellom lagene er også i favør vertene.

Derfor spiller vi H til meget godkjente 1,75 i odds.

Plymouth - Exeter, H 1,70
Kun ett lag slipper inn færre mål enn Plymouth. På toppen av League Two ligger de komfortabelt for tiden, men de har et tøffere kampprogram om et par uker.

Dette er en kamp mellom to bitre rivaler og hjemmefansen vil ikke bli fornøyd med annet enn seier. Selv om turneringen i seg selv er noe betydningsløs. I det siste har hjemmelaget grei kontroll på Exeter, med to seire på rad innbyrdes og 6-1 i målforskjell i disse to kampene.

Plymouth må klare seg uten Gary Sawyer og Carl McHugh, som begge plukket opp sitt femte gule kort i helgen.

Hjemmelaget har startet sesongen på det jevne og har 4-1-2 de siste syv kampene. De siste fire har de imidlertid dabbet av litt og kun kapret fire poeng - mot ikke spesielt god motstand.

Exeter må klare seg uten Craig Woodman, Jamie McAllister og Will Hoskins, sistnevnte kan rekke kampen.

Selv om dette er en derbykamp, virker Plymouth å ha stålkontroll på formen for tiden. De har fått en bra start på sesongen og ingenting smaker bedre enn å vise rivalene sine nettopp det.

1,70 er muligens noe lav odds, men vi kjøper det likevel. Totaloddsen blir på fullt godkjent 2,98 i odds og det er greit å piffe opp en ellers grå turnering med litt risiko!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag