Foto: Pa Photos

Blackpool stiller sterkt

Tirsdag kveld følger de opp sine gode tradisjoner for seier mot Middlesbrough, tror vi.

Kommersielt

Sportspills meny tirsdag
Lunsjtrav Drammen: Ny lunsjklaff?
Oddstips 1: Arsenal starter med seier
Oddstips 2: Blackpool stiller sterkt

Det er eget langoddsprogram for i dag tirsdag, der vi tilbys en rekke oppgjør fra første runde av gruppespillet i Champions League, samt store deler av midtukerunden i Championship, League One og League Two. Som om ikke det var nok, spilles det ishockey og håndball tidligere på kvelden.

Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Dagens langskudd
47. Peterborough - Bristol City U 2,80

Er dette kveldens 0-0-kamp? En del peker i den retning. Peterborough ligger sist på tabellen med tap i fem av fem spilte. Manager Darren Ferguson holdt på å koke over etter det horrible forsvarsspillet som førte til 2-5-tap for Burnley i helgen. Nå skal han igjen gjøre endringer defensivt, og kveldens mål er først og fremst å ikke slippe inn. Bortelagets manager Derek McInnes snakker i de samme baner etter at to baklengs i tilleggstiden førte til tap 3-5 for Blackburn sist. Vi er på vakt overfor situasjoner der to lag kommer fra defensive fiaskoer, med full fokus på tette igjen bakover. Her er det fullt mulig for begge parter å lykkes, og 2,80 for at det skjer er aktuelt som et langskudd.

Dagens avslag
7. Djurgården - Södertälje H 1,40
8. Leksands - Tingsryds H 1,15
9. Asplöven - Örebro B 1,40

Å spille disse skammelig lave favorittoddsene i HockeyAllsvenskan på en dag med så mye annet interessant på programmet, føles uaktuelt. Ingen av oddsene tåler sammenligning og selv om en eller to av disse favorittene sikkert vinner, er det svært lite fristende å sette seg inn i objektene når potensiell gevinst er så lav. Oddsene på outsiderne er også svake, så dette lar vi ligge.

Dagens spill
I dag kommer vi med to spillforslag, for nå er det mye som frister. Vi begynner med Champions League, der vi har fire ideer og går for to av dem. To av de største favorittene, Milan og Real Madrid, har begge sett litt umotiverte ut og spilt et par kamper under pari i sine respektive ligaer. Kan Anderlecht og Manchester City, som for en gangs skyld er store outsidere, stjele med seg poeng? Tanken er tenkt, men vi går for to lag vi synes ser enda mer spennende ut, og lanserer en dobbel til høy odds.

Deretter ser vi til England i dagens andre oddstips, der Torquay, Swindon, Peterborough, Blackpool og Derby har vært oppe til vurdering. Vi bruker to av disse i en dobbel.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

83. Blackpool - Middlesbrough
Championship. Blackpool har startet godt og står med 3-1-1 på de fem første rundene. De bør være motiverte for en hjemmeseier i kveld, etter 0-1 i Leicester og 1-1 i Barnsley de to siste rundene. Hjemme på Bloomfield Road har de vunnet to av to hittil.

Alt er bra ut med laget. Crainey (f) og Ferguson (m) er tilgjengelige igjen. Evatt (f) var tilbake fra skade forrige runde. Manager Ian Holloway har dermed skadefritt mannskap.

Middlesbrough har lagt seg pent til på tabellen etter tre hjemmeseire og to bortetap. De røk 0-1 i Barnsley og 1-3 i London for Millwall og imponerte ikke nevneverdig ved noen av anledningene, så det kan se ut som selvtilliten er klart størst på eget gress.

Emnes (a) er tilbake fra en ukes permisjon. Han ble erstattet av unge Williams sist, men går antagelig rett tilbake i startellever. Carayol (a), McEachran (m) og Thomson (m) var tilbake sist. Jutkiewicz (a), Bailey (m) og Williams (f) er fortsatt ute.

Lagene har møttes fire ganger de tre siste sesongene, og Blackpool har vunnet 3-0, 3-0 og 2-0, samt spilt 2-2 i Middlesbrough i fjor.

Her mener vi det er duket for hjemmeseieren. Blackpool ønsker seg raskest mulig tilbake på vinnersporet og får en god anledning her, med skadefritt mannskap mot et lag som ikke har lykkes borte så langt. 1,75 for hjemmeseieren er fint og brukes i en dobbel.

62. Portsmouth - Swindon Town
League One. Portsmouths økonomiske krise er av den langvarige sorten, men klubben med den trofaste fansen, og som spilte i Premier League og UEFA-Cupen, og vant FA-Cupen for bare fire år siden, lever fortsatt. Med en begrenset tropp og en økonomi som tvinger dem til å leie ut spillere og gjør det vanskelig å hente inn nytt blod, er de i større grad enn andre påvirket av skader og suspensjoner. De har klart såpass bra som 1-2-3 på de seks første rundene, der sesongens første seier kom med 3-0 borte mot Crawley for to uker siden. De to siste hjemmekampene er imidlertid tapt 0-1 for Oldham og 1-2 for Walsall. Portsmouth vil trolig svinge i prestasjonene så lenge økonomien halter og troppen er begrenset.

I dag ser det ut til å være en del rusk igjen, spesielt defensivt. Av en tropp på 16 mann pluss tre spillere på lån, meldes det at innlånte Kevin Long (f) skadet seg sist og er på vei tilbake til Burnley, Gyepes (f) og den spillende treneren Westwood (f) er fortsatt ute, og innlånte Connolly (f) er skadet og allerede returnert til Leeds. Dette betyr trolig at slovaken Michalik kastes innpå, visstnok uten å være i kampform. Obita (m) returnerer fra suspensjon.

Swindon regnes for å være blant de bedre lagene i ligaen, men ligger foreløpig midt på treet med 2-2-2 totalt. De er uten borteseier, men har spilt 0-0 i Hartlepool og 2-2 i Carlisle i helgen. Etter tre runder uten seier er manager Di Canio ivrig på å komme tilbake på sporet.

Det er ingen nye skader, og med stadige forsterkninger er det kamp om plassene. Gary Roberts (m) kom fra Huddersfield før sesongen og blir stadig mer aktuell fra start. James Collins (a) kom fra Shrewsbury og er 100 prosent frisk nå, og starter trolig på topp sammen med Andy Williams, som kom fra Yeovil.

Vi er på hugget etter god odds på Portsmouths motstandere, og dette mener vi er en god anledning til å sette et spill mot konkurs-klubben på sørkysten. 2,25 på det i utgangspunktet beste laget, når Portsmouth igjen stiller med liten tropp og nye ansikter i forsvar, må være bra. Når Oldham og Walsall kan vinne her, skal et skadefritt Swindon med mye offensiv styrke har bedre sjanser enn 2,25 hos Norsk Tipping indikerer. Vi får en dobbel til 3,94 og setter 100 kroner her også. Spillefrist klokken 20.40.

62. Portsmouth - Swindon Town 2,55 2,95 2,25
83. Blackpool - Middlesbrough 1,75 3,10 3,55

Total odds 3,94

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus