HAR GOALGETTER: Alexander Meier ble toppscorer forrige sesong, men har slitt noe med skader i år.
HAR GOALGETTER: Alexander Meier ble toppscorer forrige sesong, men har slitt noe med skader i år. Foto: Daniel Roland (Afp)

Blir ikke kvitt marerittstatistikken

Eintracht Frankfurt er et helt annet lag borte enn hjemme. Derfor taper de i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1
: Blackburn vinner derbyet 
Oddstips 3: Stoke er endelig i flytsonen
Langskudd: West Ham slår Chelsea
Tippekuppongen: Fem millioner i tippepotten!

Skaderapport OBOS-ligaen: Disse mister helgens runde.
TV-kampene:
Slik ser helgen din ut
Skaderapport Tippeligaen: Disse mister helgens runde
Skaderapport Premier League: Disse mister helgens runde

V75 Sørlandet: Herlig omgang med dobbel syverpott!

Det er duket for en absolutt strålende lørdag på langoddsprogrammet. Premier League er på sitt beste, sammen med drøssevis av kamper fra hele Europa.

Dagens dobbel, innleveringfrist klokken 12.55. Merk tidlig frist!
Hannover + Fyllingsdalen, samlet odds 4,05.

Hannover - Eintracht Frankfurt, H 2,25
Det føles litt merkelig å backe et lag som bare nylig har begynt å plukke poeng, men de to 1-0-seirene over Bremen og Köln gir stor selvtillit og flott momentum.

Som de fleste tyske lag er de klart best hjemme og de hadde 6-4-7 på hjemmegress forrige sesong. Da slet de imidlertid i bunn av tabellen i lange perioder.

Waldemar Anton, Maurice Hirsch, Andre Hoffmann og Charlison Benschop er skadet, det samme er Edgar Prib.

Vi backer hjemmelaget først og fremst på grunn av bortelaget. Eintracht Frankfurt har et enormt borteproblem og det har de hatt lenge. Forrige sesong hadde de til eksempel horrible 2-5-10 på reisefot, og 1-1-3 denne sesongen vitner ikke om bedring.

Heller ikke formtabellen er særlig lystig lesning, med 1-2-3 på de seks siste kampene. Og seieren kom for hele seks runder siden. Sist helg ble de smadret hele 1-5 hjemme mot Borussia Mönchengladbach. Selvtillit i denne troppen? Lite.

Ingen nye skadefravær for gjestene, som kan stille som de har gjort nesten hele sesongen.

Hjemmelaget har to på rappen og møter et av Bundesligas aller svakeste bortelag. 2,25 på hjemmeseier frister veldig!

Fyllingsdalen - Vard Haugesund, H 1,80
For et bar uker siden backet vi Fyllingsdalen hjemme mot Vindbjart, og de regelrett overkjørte laget. Forrige runde ble det 1-1 borte mot Sola, et resultat som sørger for at på langt nær er sikret ny Oddsenligaen-kontrakt.

De er avhengige av seier i dag for å ha alt i sine hender. Da hjelper det godt med fire strake hjemmeseire og generelt glitrende form. Selvtilliten er stor og de kommer til kampen med virkelig god tro på at de skal lykkes.

Vard Haugesund har spilt uten noe i potten en god stund nå, men er faktisk i strålende form. 5-2-0 de siste syv gjør det vanskelig å foreslå spill mot dem, men mange av mostanderne har også vært ferdigspilte. Slik er det når kun ett lag rykker opp: Veldig mange lag blir ferdigspilte veldig tidlig.

Uansett skal Vard ha all ære for å levere solid denne høsten. 4-6-2 er en helt ok bortestatistikk, men det er den som skiller dem fra topplagene. De er betraktelig bedre hjemme.

Vi tror uansett at Fyllingsdalen har overtaket i denne kampen, spesielt med tanke på motivasjonen. De har vist et vanvittig bra nivå i det siste og i dag kroner de verket med ny 2. divisjonskontrakt.

Totaloddsen på 4,05 for et par gode favoritter er veldig, veldig fristende!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus