*Nettavisen* Sportspill.

Bolton skal gi oss oddspenger

Eidur Gudjohnsen og Bolton var nær ved å slå ut Liverpool av FA-cupen og har vist bra standard på hjemmebane denne sesongen. Foto: Oli Scarff (NTB scanpix)

Bolton er solide hjemme og bør ha gode vinnersjanser mot et Reading som er helt ute av slag.

03.03.15 20:10

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Langskudd:
Wolves til Premier League?
Dagens dobbel:
Gyllen mulighet for Southampton
V4 Gävle: Vrien i lunsjen
V5 Jarlsberg: Frekk banker
V65 Forus: Wiig-show i vente

Angers sørget for at det ble en god ukestart for oddstipsene med sin sene scoring borte mot Auxerre mandag kveld. 1-0-seieren betydde at tipset til fine 3,40 i odds gikk inn.

Tirsdag er det engelsk fest på langoddsprogrammet, med bøttevis av kamper fra Premier League, Championship, Lague One, League Two og Conference.

I tillegg er det tysk og fransk cup, Serie B, Get-ligaen og SHL på menyen.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Bolton - Reading H
HTML EMBED

Bolton har hatt en skuffende sesong og ligger på 17. plass med 40 poeng på 34 kamper. Opprykkstoget gikk for lengst, men med ni poeng ned til Millwall på tredje sisteplass er det heller ikke sannsynlig med nedrykk.


Hjemme på Reebok har Bolton holdt tilnærmet normal standard denne sesongen, og det er blitt fine 4-3-1 på de siste åtte hjemmekampene etter 1-0-seieren over Brighton sist.

Ifølge rapportene var det en jevn affære, men 19-åringen Zach Clough sørget for tre viktige poeng med sin femte scoring på sju matcher.

Kantspilleren Liam Feeney fikk føling med en skade mot Brighton, men blir trolig klar til kveldens oppgjør. Craig Davies og Mark Davies er på vei tilbake etter skader, men denne kampen kommer for tidlig. Darren Pratley, Adam Bogdan, Max Clayton og Liam Trotterbefinner seg fortsatt på skadestua.

Reading har heller ikke hatt noen toppsesong og ligger på samme poengsum som Bolton. Laget er uberegnelig og slo blant annet Ipswich (serie) og Derby (cup) på bortebane i februar. De to siste kampene har imidlertid vært rene sorgen, med 0-3-tap for Huddersfield og Nottingham Forest.

Det er blitt tap i fire av de fem siste ligakampene, og på bortebane er fasiten 4-4-9 og 15-33 i målforskjell.

Reading skal spille kvartfinale i FA-cupen lørdag denne uken. Motstanderen er Bradford, og skulle det bli seier i den kampen og man er heldig med trekningen av semifinalen, er ikke en finale helt uten rekkevidde. Det er derfor ikke umulig at spillerne allerede har lørdagens match i bakhodet.

Anton Ferdinand og Jem Karacan er fortsatt ikke aktuelle for spill, ellers ser det bra ut for bortelaget.

Reading har bare scoret ett mål på de siste fem kampene og kommer til å slite mot et hjemmesterkt Bolton i kveld. Vi spiller H til 2,35 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.