*Nettavisen* Sportspill.

Bosnia-Hercegovina ser sterke ut

Edin Dzeko hadde en tam forestilling sist, men leverer vanligvis veldig bra for sitt fedreland. Foto: Yasuyoshi Chiba (Afp)

Bosnia gjorde seg på ingen måte bort mot Argentina, og kan i dag vinne kampen ingen har råd til å tape.

21.06.14 16:30

Sportspills øvrige lørdagstips:
Oddstips 1: Messi er i VM-form
Langskudd: Tyskerne til sluttspillet
Tippekupong: Vi går for storskreller
V5 Leangen: Bankerspiller direkte
V75 Leangen: Denver ankommer Trondheim

Lørdag er det tre VM-kamper på oddsprogrammet.

Argentina - Iran (18.00), Tyskland - Ghana (21.00), Nigeria - Bosnia-Herzegovina (00.00).

I tillegg byr vi på en tippekupong med de tre overnevnte kampene, samt ni kamper fra Oddsenligaen.

HTML EMBED

Dagens VM-tips 2

Nigeria - Bosnia B
HTML EMBED


Nigeria ble av mange spådd som en dark horse foran mesterskapet. Som regjerende afrikanske mestere og med mye optimisme og selvtillit innad i laget, kan ikke prestasjonen mot lille Iran betegnes som noe annet enn en gedigen fiasko. Laget spilte uten en offensiv plan, og pasningsspillet var så skrekkelig og tempoet så svakt, at det var vanskelig å se at laget hadde noe i et mesterskap å gjøre.

Lagets store stjerne, John Obi Mikel spilte for det meste støttepasninger, mens angrepsrekken var totalt fraværende. Det ble dog et noe bedre trøkk da Stokes Peter Odemwingie og Newcastles Shola Ameobi kom inn etter pause. Begge eller en av dem starter høyst sannsynlig kveldens kamp.

Defensivt imponerte likevel laget såpass, at noe enkel motstander å spille mot er det ikke. Selv om motstanden i første kamp ikke var all verden.

Mye positivt kan trekkes ut fra Bosnia-Herzegovinas spill mot Argentina, og laget som helhet så i store perioder ut til å holde tritt med den Sør-Amerikanske stormakten. Spesielt den kollektive laginnsatsen, og det høye presset, særlig før pause var imponerende. Selv etter det ulykksalige selvmålet til Kolasinac tidlig i førsteomgang, så ikke dette ut til å svekke bosnierne nevneverdig. Argentina vant likevel fortjent 2-1 til slutt.

Landslagssjef Safet Susic var tydelig fornøyd med lagets innsats i den kampen, og vil sannsynligvis kjøre samme lag i kveld. Stuttgart-spissen Vedad Ibisevic hadde dog et flott innbytte sist, og scoret også redueringsmålet fem minutter før full tid.

Spørsmålet er da om Susic tør å spille med to mann på topp i kveld. Vrake Edin Dzeko gjør han neppe.

Helt avgjørende kamp om hvem som skal bli med Argentina videre til sluttspillet, og ut ifra prestasjonene sist, skal Bosnia-Herzegovina være knepne favoritter.

Vi hadde kanskje sett at oddsen var noen tideler høyere enn 1.80, men finner objektet som det mest spennende denne lørdagskvelden.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag