BOURNEMOUTH-SPILLER: Joshua King skal levere mål for Bournemouth.
BOURNEMOUTH-SPILLER: Joshua King skal levere mål for Bournemouth. Foto: Ralph Orlowski (Reuters)

Bournemouth skyter ut av startblokkene

Er det én kamp denne sesongen Bournemouth har stor sjanse til å vinne, så er det denne.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagstips:
Singlespill: Sarpsborg har kniven på strupen
Dobbel: Bournemouth skyter ut av startblokkene
Langskudd: Spennende langskudd til 5,15 i odds

V75 Leangen: Dobbel syverpott i herlig omgang

Endelig er Premier League tilbake! Det er duket for mange spennende kamp fra England på lørdagens langoddsprogram, med krydder fra hele Europa. Dette blir herlig!

På gårsdagens oddstips ble det tre 1-0-seier i vår favør, og det holdt til at dobbelen til 2,75 i odds og singelen til 2,10 i odds gikk rett inn!

Dagens dobbel, innleveringsfrist klokken 15.55.
Bournemouth + Raufoss, samlet odds 3,61.

Bournemouth - Aston Villa, H 1,95
Hjemmelaget er sesongens store forundringspakke og det blir spennende å se hvordan de ser ut. Manager Eddie Howe har imidlertid ikke hadde den beste av oppkjøringer, og har blant annet tapt for Cardiff og Salisbury.

Nyopprykkede lag har likevel ofte en medvind de første kampene, og blir også ofte undervurdert. På hjemmebane vil de trolig være solide også denne sesongen.

Og er det en kamp de kommer til å vinne denne sesongen, så er det denne. For dette er Bournemouths første kamp i Premier League noensinne og det vil være en euforisk stemning i badebyen.

Harry Arter, Christian Atsu og Yann Kermorgant er alle vurdert som tvilsomme til kampen, spillere som alle kunne bidratt i kampen.

Aston Villa har på sin side stablet seg litt på beina etter å ha mistet spillere som Benteke og Delph, men også de har slitt i sesongoppkjøringen. De siste tre har endt uavgjort mot dårlig motstand.

Det er vanskelig å se hvilket Aston Villa vi får se, men de vil trolig trenge tid til å samkjøre seg, de og. For Jordan Ayew og Rudy Gestede har knapt hilst på hverandre før de skal være holdepunktene i et nytt angrep.

Gabriel Agbonlahor, Carles Gil, José Ángel Crespo, Gary Gardner, Jack Graelish, Chris Herd og Jores Okore er alle skadet for gjestene.

Vi tror Aston Villa får en særdeles tøff start på sesongen. Selv om vi helst skulle hatt oddsen over 2, aksepterer vi 1,95 på hjemmeseier.

Raufoss - Moss, H 1,85
Dette er en skikkelig toppkamp og Raufoss har endelig sjansen til å kvitte seg med de innpåslitne østfoldingene.

Sesongen til Raufoss har vært intet mindre enn formidabel og de har 11-3-0 på sesongens 14 første kamper. Det er vanskelig å be om en bedre statistikk. Forrige serierunde spilte de en uhyre jevn kamp mot Nybergsund i Trysil, en kamp som endte 3-3.

To kamper på rad har Raufoss kommet under, men har hentet seg mesterlig inn forrige sesong. Mye av æren for det har Rocky Lekaj fått, og han regelrett bøtter inn mål for Raufoss.

6-0-0 er en vanvittig bra hjemmestatistikk. 23-6 i målforskjell sier sitt.

Moss gikk på et veldig surt hjemmetap for Fram Larvik forrige runde, på verst tenkelig tidspunkt. Hele fire mål slapp de inn og ikke på spesielt tillitvekkende vis, heller.

Ellers er de i god form, og hadde fem kamper på rad med seier før forrige rundes pinlige tap. Moss har en veldig god sesong på gang, men tok mange steg tilbake forrige kamp.

4-0-1 er en god bortestatistikk, dog. Og Moss vet de bør ta tre poeng for ikke å miste heng på opprykksplassen.

Vi tror Raufoss tar dette og kobler et virkelig grep om OBOS-ligaen.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus