GOALET TO: Erik Huseklepp scoret to mot Hønefoss forrige runde.
GOALET TO: Erik Huseklepp scoret to mot Hønefoss forrige runde. Foto: Vegard Wivestad Grøtt (NTB scanpix)

Brann er i støtet

Med opprykk i sikte vil Brann gjøre alt for tre poeng i dag.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagsmeny:
 Dagens single 2: Nå må Start vinne
Dagens dobbel: Stabæk fosser videre
Langskuddet: United har ikke imponert
Tippekupongen: Fullstendig åpent i Buskerud-derbyet

V4 Göteborg Galopp: Norsk suksess i Göteborg

Det er bare å slå seg løs på dagens langoddsprogram. Tippeligaen, Serie A, Premier League og resten av Europa viser seg fra sin aller beste side - dagen før landskamppausen begynner.

Dagens single, innleveringsfrist klokken 14.55.
Strømmen - Brann, B 2,20.

Hjemmelaget Strømmen har et spennende prosjekt på gang og de har fått godt betalt denne sesongen. I skrivende stund ligger de på 8. plass, á poeng med 6. plass og playoff.

Den siste tiden har imidlertid formen sviktet noe og de har tatt to poeng fra de tre siste kampene mot motstandere de kan og bør slå (Follo, Fredrikstad og Bryne).

Før det har de imidlertid nytt en svært god sesong og de har gjort nedrykksspådommene til skamme.

Til denne kampen er Pål Steffen Andresen suspendert, som er en svært viktig bærebjelke i dette laget. Hjemmelaget har vært gode på hjemmekunstgress denne sesongen og har 5-2-3. Tradisjonelt er de et særdeles solid hjemmelag.

Denne sesongen er ikke Strømmen noen lett motstander, men formen er urovekkende.

Brann i fyr og flamme
Forrige runde fikk Brann-fansen en gedigen opptur da Brann rundspilte stakkars Hønefoss og ga seg ikke før det stod 3-0. Erik Huseklepp tegnet seg to ganger på scoringslisten - etterlengtet etter en noe svak sesong.

Resultatmessig har Brann hevet seg kraftig etter Lars Arne Nilsen ble ansatt og har bare 0-4-tapet hjemme for Sogndal som en virkelig ripe i lakken.

Forrige bortekamp holdt de serieleder Sogndal til uavgjort og gjorde en god figur, samme som mot Sandnes Ulf et par uker før det.

Poenget: Brann har hevet seg kraftig spesielt resultatmessig, men også spillemessig ser det bedre ut enn på lenge. Bortestatistikken preges av uavgjort - også etter Nilsens ankomst - og er 3-6-2.

Det er ingen nye skader eller suspensjoner å melde om for Brann før kampen.

Endelig har Brann begynt å levere opp mot sitt potensial, og selv om Strømmen langt fra blir noen pushover, tror vi Brann har det som skal til for å ta tre vitale poeng.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus