Fredrik Haugen har vært i strålende form den siste tiden.
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
Fredrik Haugen har vært i strålende form den siste tiden. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Foto: Carina Johansen (NTB Scanpix)

Brann vil forbi

Tomålsseier eller mer hjemme mot Bryne i kveld, sender Brann forbi Kristiansund og opp på direkte opprykksplass.

Kommersielt

Sportspills meny mandag:
Oddstips 2: Sogndal fester grepet
Oddslangskudd: Hobro til flott odds
V4 Romme: Norsk luring i fin omgang
V65 Drammen: Frekk banker i utfordrende omgang

V75/V76: Tidenes jackpotuke

Mandagens langoddsprogram er slett ikke verst og byr på flere interessante objekter. Både Brann og Sogndal har hjemmekamper i OBOS-ligaen og i Allsvenskan skal IFK Göteborg prøve å gjenerobre serieledelsen når de tar imot Sundsvall hjemme. I England er det Premier League-kamp mellom West Bromwich og Everton.

Brann - Bryne (0-1) H 2,12
Ettersom Kristiansund tok tre poeng borte mot Jerv søndag kveld, er det kun tre poeng som gjelder for formsterke Brann i kveld. Det er fryktelig jevnt i kampen om andreplassen i OBOS-ligaen som gir direkte opprykk, ja så jevnt at dersom Brann vinner med to mål i kveld, så er laget foran Kristiansund på flere scorede mål (begge får da 11 plussmål). Og for sikkerhets skyld så møtes lagene i Kristiansund neste søndag.

Brann med 6-4-0 på de ti siste, rent prestasjonsmessig var nok mandagens bortekamp mot Ranheim (0-0) sist uke, en nedtur fra de foregående kampene. På den annen side er det ingen tvil om at Ranheim er blant de beste lagene i divisjonen. På hjemmebane har det løsnet realt den siste tiden. 3-0 mot Hønefoss, ble etterfulgt av solide 5-1 mot Fredrikstad i den siste hjemmekampen. Trener Lars Arne Nilssen kan mønstre sitt sterkeste startellever i kveld.

Bryne med svake 2-2-6 på sin ti siste seriekamper og har ikke mer enn fire poeng ned til Bærum på kvalikplassen. Borte er det som vanlig svakt (3-3-6) og de fire siste bortekampene er alle tapt med mer enn et mål. Mannskapsmessig ser det greit ut.

Det er ikke veldig ofte vi lanserer handicapspill på Nettavisen. Men her er det mange gode grunner. Brann har levert varene på hjemmebane i det siste, Bryne har fire strake bortetap med mer enn et mål og kanskje viktigst er det at Brann overtar andreplassen med tomålsseier eller mer i kveld. Det er ikke tillatt med singelspill på handicapseier, så vi må kombinere.

Ørebro - Kalmar H 1,75
Onsdag lanserte vi Ørebro som et herlig objekt borte mot Helsingborg til drøye tre ganger pengene og laget vant 2-0. Det var den fjerde strake seieren for Ørebro, som har fire poengs luke ned til Falkenberg på kvalikplassen. Nevnte Falkenberg tapte sin hjemmekamp mot Häcken søndag ettermiddag og har kun fire kamper igjen. Det vil si at Ørebro med seier i kveld mer eller mindre sikrer fornyet kontrakt i Allsvenskan (skal forøvrig møte nettopp Falkenberg hjemme i neste serierunde).  Med mannskapet ser det stort sett bra ut.

Skuffende sesong også for Kalmar som har fem poengs klaring ned til Falkenberg. Har igjen både Malmö og IFK Göteborg på bortebane, men samtidig overkommelige hjemmekamper mot Djurgården og Gefle. Svake 2-3-7 på bortebane og plages fortsatt av en del fravær i troppen.

Formsterke Ørebro vant tilsvarende kamp sist sesong med 2-0 og får vår klare tillit her. 1,75 i hjemmeodds er helt fin odds.

Vi får da en dobbel med minimum tomålsseier til Brann kombinert med seier til Ørebro og en totalodds på 3,87.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus