*Nettavisen* Sportspill.

Brasil er for stor favoritt

Neymar og Fred er to av Brasils giftigste spissvåpen. Foto: Vanderlei Almeida (Afp / NTB scanpix)

Hjemmeseier til 1,27 i odds er uaktuelt, men det finnes andre spillobjekter som er mer interessante.

Øvrig innhold fra Sportspill torsdag:
Tippetips:
Molde har stø gullkurs
Oddstips 1: Gyllen mulighet for Haugesund
Oddstips 2: Godset trøbler på bortebane
Få oversikt:Disse er skadet i Tippeligaen
Tips og analyser:Dette landet vinner VM
V5 Bergen: Tippetips: Moden for større oppgaver

Nettavisens Sportspill-redaksjon satser stort på VM, og vi kommer til å ha analyser og tipsomtale av samtlige matcher under mesterskapet. Enkelte kamper/objekter vil ha større spillverdi enn andre, og disse blir merket som Sportspills offisielle VM-tips.

I de øvrige kampene kommer vi med omtale av hva vi mener er de beste spillene som er tilgjengelig for disse oppgjørene, uten at vi fører regnskap for anbefalingene.

Alle spillobjektene som er omtalt i saken, kan du lese om her.

Brasil – Kroatia
Brasil er stor favoritt i A - der motstanderne er Kroatia, Mexico og Kamerun - og brasilianerne forventer at landets fotballhelter vinner pokalen i det første Brasil-VM på 64 år. Mange fikk seg en støkk da Barcelona-stjernen Neymar måtte ut med en ankelskade på trening tirsdag, men de sist rapportene tyder på at spissesset blir klar.

Landslagssjef Felipe Scolari stiller dermed trolig med den samme lagoppstillingen som stort sett ble brukt i prøve-VM forrige sommer, med Neymar, Fred, Oscar og Hulk i den offensive linjen.

Kroatia er ikke sjanseløs på avansement, men laget er svekket offensivt i dag av at stjernespissen Mario Mandzukic soner karantene. Panathinaikos-forsvareren Danijel Pranjic skadet seg under oppvarmingen i treningskampen mot Australia og må trolig stå over. Venstrebacken Ivan Strinic er også på skadelisten.

Hvordan skal vi tjene penger på kampen?

Hvis vi starter med HUB-oddsen, er H til 1,27 uaktuell å spille på. Åpningskampene i VM lever ofte sitt eget liv selv om et av lagene er stor favoritt. Hele seks av de siste tolv åpningsmatchene har endt uavgjort, og spillemessig er det mest verdi i U til 4,75. Dette er dette resultatet Kroatia kommer til å gå for, og det er ingen garanti for at Brasils angrepsspillere slår til i første match.

Noen kan være fristet til å spille på handikapseier til Brasil til (Kroatia starter med 1-0-ledelse) til 1,80 i odds. Til dem må vi opplyse at kun én av de siste tolv åpningskampene har endt med tomålsseier eller mer. Så det er nok best å holde seg unna et slikt spill i kveld.

Hvis man absolutt har lyst til å spille på Brasil-suksess, må det bli objektet HUB til pause. Her er Brasil satt opp til 1,70 i odds, et spill som frister mer enn handikapseier til 1,80.

Over/under 2,5 mål-spillet er satt opp med 1,85 i odds for over og 1,75 for under. Kroatia kommer nesten garantert til å score toppen ett mål i kveld, og spørsmålet blir da hvor ivrige brasilianerne kommer til å være til å kaste folk i angrep. 0-0, 1-1, 1-0 og 2-0 er alle tenkelige resultater, og valget vårt blir under 2,5 mål.

Det er satt opp seks spill på om enkeltspillere scorer mål eller ei. Vi ser ikke mye verdi i noen av objektene, og 1,95 i odds på at Neymar putter er helt uaktuelt. Da er Hulk til 2,75 hakket mer interessant.

Det siste spillet vi vurderer på denne kampen, er "begge lag scorer". Med Mandzukic ute er det ikke mye krutt i Kroatias angrep, og laget kommer trolig til å ligge meget lavt. 1,45 i odds på alternativet "nei", er ikke spesielt godt betalt, men det er det mest sannsynlige utfallet.

Alle spillobjektene som er omtalt i saken, kan du lese om her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag