*Nettavisen* Sportspill.

Brødrene Bø er revansjesugne

 Verken Johannes Thingnes Bø eller broder Tarjei lyktes på 20-kilometeren i Østersund onsdag. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Verken Johannes Thingnes Bø eller Tarjei Bø lyktes på standplass onsdag. Lørdag er begge revansjesugne på sprinten i Østersund

05.12.15 07:55

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Kladdeføre i Roma
Oddstips 2: Nå kommer bortetapet for Leicester
Oddstips 3: Inter jakter serieledelse
Oddstips 4:
Deeney er het i Premier League
Tippetips: United begeistrer ingen
TV-kampene/streaming:
Her er helgens oversikt
Premier League: Skaderapport

V75 Leangen lørdag: Seiersmaskin bankerspilles
V5 Leangen lørdag: Amanda må helst ikke vinne

Lørdagens langoddsprogram er meget innholdsrikt og i tillegg til en drøss med interessante fotballkamper, er det også rikelig med vintersport på programmet. I tillegg starter håndball-VM for kvinner der Norge spiller mot Russland lørdag kveld.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips fredag. Ipswich sviktet riktignok hjemme, men dobbelen med seire til Juventus (2-0) ogg seier til Nürnberg (2-1) til flotte 3,6 i odds satt klokkerent og sørget for flott overskudd for tredje dagen på rad. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) på onsdag, etterfulgt av et sprekt singelspill på QPR torsdag borte mot Reading til herlige 3,20 i odds har vært godbitene de foregående dagene.

Martin Fourcade - Tarjei Bø B 2,40
Fem tilleggsminutter på Fourcade på onsdagens 20 km, og fire tilleggsminutter på Tarjei og selv om begge gikk fort i sporet, så endte de et stykket ned på resultatlisten. Martin Fourcade gikk som kjent verdenscup i langrenn for Frankrike sist helg og er neppe i topp skyteform i øyeblikket og har garantert siktet innstilt på VM i Holmenkollen senere i vinter.

Det har selvfølgelig også Tarjei som bekreftet strålende fysisk form onsdag, men som rotet seg bort på ande liggende skytingen. Tarjei imponerte stort på sin etappe i mixed-stafetten sist søndag og imponerte også på Sjusjøen.

Fourcade er satt til 1,42 i odds på denne duellen, og det får da være måte. Fourcade imponerte ikke på standplass onsdag og Tarjei må ha en fair sjanse til å slå Martin Fourcade i ettermiddag og 2,40 på at så skjer er overodds og spilles.

Johannes Thingnes Bø - Jakov Fak H 1,55
Lillebror Johannes pådro seg tre tilleggsminutter på onsdag og slo både Tarjei og Martin Fourcade, men endte på litt skuffende 19. plass. Samtlige bomskudd kom på stående, og det er jo ikke noe nytt. Sprintdistansen passer nok Johannes vesentlig bedre og han kommer nok høyere på resultatlistene i dag, selv om langrennsformen ikke var helt på topp onsdag.

Verre stilt var det uansett med Jakov Fak onsdag. Han endte med sju tilleggsminutter og helt nede på 78. plass. Det var ikke et styrketegn og det må være fordel Johannes til å slå Fak i dag. 1,55 på at så skjer er helt grei odds.

En skiskytingsdobbel fra Østersund med duellseire til Johannes Thingnes Bø og Tarjei Bø gir oss en totalodds på 3,72.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.