Etter at Amahl Pellegrino forsvant, hviler mye av skåringsansvaret på Andreas Aalbu.
Etter at Amahl Pellegrino forsvant, hviler mye av skåringsansvaret på Andreas Aalbu. Foto: Lise Åserud (NTB scanpix)

Bærum blir ikke tatt på alvor

Til tross for at Bærum er med i opprykkskampen, får de kjempeodds mot umotiverte motstandere.

Kommersielt

Sportspills øvrige søndagstips:
Oddstips 2: Marseille virker ustoppelige
Langskudd: Kroken på døra for Rafa Benitez ( tidlig spillstopp)
Tippekupongen: Skjebnesøndag for norske lag
V75: Du kan bli V75-millionær på en søndag

Lørdagen ble dessverre preget av litt stang ut på både single og dobbel-variantene våre, men Schalke innfridde til pene 3,15 og sørget for balanse i regnskapet og sukker til grøten.

søndagens langoddsprogram fortsetter de der de slapp fra lørdagen, og Norge viser seg blant annet fra sin beste side.

Dagens single
Bærum - Strømmen, H 2,05

Dagens single

Bærum - Strømmen HDet var ingen som trodde Bærum skulle bli den opprykkskandidaten de har blitt. Da de skøyt ut av startblokkene i vår, ventet alle på at de skulle svikte og falle på tabellen. De har ventet lenge.

For selv etter å ha mistet nøkkelspillere som Amahl Pellegrino har de vært i strålende form, og til tross for to kamper uten seier, slo de tilbake mot Ull/Kisa sist helg. Men selv om Bærum ligger på fjerdeplass, blir de undervurdert av ekspertene. Forrige helgs seier mot Ull/Kisa ville gitt 2,85 tilbake, for å ta et ferskt eksempel.

Bærum har 8-1-3 og har en fryktet arena på Sandvika. Her har de slått mange opprykkskandidater, men virket overmodige mot lag som Alta og Hødd. I dag har de ikke råd til noe liknende.

Nettavisen har ikke lykkes å få tak i en skaderapport for Bærum, men det virker ikke å være noen endringer siden forrige runde.

Best hjemme
Strømmen fikk tillit forrige helg, men klarte dessverre bare uavgjort hjemme mot Nest-Sotra, i det som var en spennende kamp mellom to jevnbyrdige lag.

Laget fra Akershus ligger komfortabelt til på midten av tabellen, og virker ikke å være på vei hverken opp eller ned. De tar nok poeng hjemme, med statistikken 6-4-3, til å holde hodet trygt over vannet. Borte er de svakere med 3-2-7, men borteseieren mot Fredrikstad for to uker siden lot merke seg.

Men i bunn og grunn har ikke gjestene spesielt mye å spille for denne ettermiddagen og sjansene er store for at de er halvveis i feriemodus allerede.

Heller ikke Strømmen har vi lykkes å få en skadeoppdatering på.

Bærum jakter opprykk i det som er et uhyre jevnt rotterace om de fire playoff-plassene. Skal de holde liv i Tippeliga-drømmen er de nødt til å vinne kamper som dette, og til 2,05 i odds er det ingen tvil om at gultrøyene får tillit.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus