*Nettavisen* Sportspill.

Brutalt kampprogram for et BMG som sliter

SLITER MED FORMEN: Borussia Mönchengladbach er inne i en blindgate og sliter spesielt på reisefot. Foto: Patrik Stollarz (AFP)

Borussia Mönchengladbach spiller sin andre kamp på fire dager og sliter med å ta poeng borte.

04.11.16 08:54

Fotballtipsene satt greit i går og Apoel leverte til 2,15 i odds sammen med Fenerbahce til 3,10 i odds. Langskuddene ble imidlertid sleivskudd tross gode starter og Nice skuffet oss i en dobbel, totalt fem tips ble altså anbefalt.

Vi har gått litt på vannet i hockeysammenheng den siste tiden og i natt kom nedturen. Begge doblene gikk dessverre ut.

Sportspills øvrige fredagsmeny:
Oddstips 2: Johansen og Fulham blir satt på plass

TV-oversikt: Slik ser du helgens fotballkamper

V65 Jarlsberg: Jackpot med Kaksen
V65 Kalmar: Mestertakter mot jackpotkronene

Fredagens langoddsprogram byr på noen smakebiter fra helgens toppfotball. Rune Jarstein skal i aksjon for Hertha Berlin, Marseille skal ut på tokt og i Championship spilles Brentford - Fulham - blant mye annet.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.25.
Hertha Berlin - Borussia Mönchengladbach, H 2,25.

Når skal Hertha Berlin bli tatt seriøst? De har vunnet fire av fire på hjemmebane og de er med i kampen om topp fire for fullt. Forrige helg ble det bortetap for formsterke Hoffenheim på tredjeplass og de sliter med å ta poeng på reisefot, hjemme har de to baklengs på fire kamper.

Midtbanespilleren Valentin Stocker er fortsatt suspendert, John Brooks er tilbake etter sin skade. Marvin Plattenhardt og Sebastian Langkamp er to viktige forsvarsbrikker som er utilgjengelig også til kveldens kamp. De var ikke med mot Hoffenheim heller. Ondrej Duda kan spille sin første kamp for sesongen etter sin skade.

Sliter (borte)
Hovedargumentet for vårt tips er Borussia Mönchengladbach og deres brutale kampprogram. Det er nesten ondsinnet å gi dem fredagskamp etter de spilte Champions League så sent som tirsdag, en skuffende 1-1-kamp mot Celtic i Borussia-Park.

Og det er ikke hjemme de pleier å skuffe. På reisefot har de 0-1-3 så langt denne sesongen, poenget kom borte mot topplaget RB Leipzig. Dette er uansett blitt en tradisjon, Borussia Mönchengladbach er elendige på reisefot. Generelt er de inne i en tung periode i ligaen og de har to poeng på de siste fire ligakampene sine.

De blir ekstremt styrket av at Raffael er tilbake fra sin skade - endelig. Thorgan Hazard var også tilbake i tirsdagens kamp og skadesituasjonen ser brått mye lysere ut for gjestene. Stopperkjempen Christensen og midtbanespillere Traoré er fortsatt ute.

Men BMG sliter enormt på bortebane, de sliter med formen generelt og kampen fra tirsdag sitter garantert i beina fortsatt. Hertha Berlin ser knallsterke ut denne sesongen og er plettfrie hjemme så langt ... 2,25 på hjemmeseieren må spilles.

Klikk her for å levere denne!

Annonsebilag