Torgeir Børven er på plass i nederlandske Twente
Torgeir Børven er på plass i nederlandske Twente

Børven på titteljakt i Nederland

Torgeir Børven gjør det bra i Twente og i kveld skal det bli ny seier mot formsvake Vitesse

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips OL: Er det over for Bøkko?
Oddstips fotball: Lyktes ikke i Liverpool?
Tippetips: Vil Cardiff vinne?
V75 Leangen:
36 millioner i potten

Lørdagens lagnoddsprogram er spekket med interessante matcher og ikke minst flotte dueller fra vinter-OL i Sotsji. I England spilles det ikke kamper i Premier League denne helgen, da det er FA-cup som gjelder.

Dagens langskudd:
Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach

Tysk Bundesliga og til tross for et magert poeng på de tre seriekampene som er spilt etter juleoppholdet i Tyskland er hjemmelaget undervurdert her. Fordi bortelaget ikke har kapret ett poeng etter ferien og gått på tre strake tap. Motstanden har vært bra, men to av de tre kampene er spilt hjemme. 3,35 på at Rune Bratseths gamle klubb tar sin første seier etter nyttår er flott betaling og kan definitivt prøves som et spennende langskudd.

Crewe - Brentford
eague One og når Brentford betales med 1,65 i odds i en bortekamp på dette nivået i England, er det selvfølgelig helt opplagt å naske etter hjemmeseieren til spreke 4,10 i odds. Hjemmelaget står med to seire på sine fire siste og styrkeforskjellen mellom lagene kan umulig være så stor som oddssettingen indikerer. Til slik odds er det nærmest en "plikt" å sette noen kroner på Crewe.

Dagens spill
Twente - Vitesse
Elleve serierunde før slutt har Twente på andreplass fire poeng opp til serieleder Ajax i den nederlandske ligaen, men samtidig kun ett poeng ned til Vitesse på fjerdeplass. I Nederland gir andreplass kvalik til Champions League, mens både tredje- og fjerdeplass gir plass i den lite attraktive Europa League.

Vår egen Torgeri Børven har som kanskje ikke har fått med seg havnet i Twente, men foreløpig ikke startet i noen kamper, men kommet inn som innbytter i fire kamper. I bortekampen mot Heerenveen for halvannen uke siden, kom Børven første scoring da han satte 2-0 målet på overtid. Twente står med solide 6-5-0 på hjemmebane.

"Jyplingen" Vitesse ledet faktisk den nederlandske serien tidligere i sesongen, men har fått en skikkelig formreaksjon nå etter nyttår og står med svake 1-4-1 på sine seks siste seriekamper og er i ferd med å miste grepet om topplasseringene. Borte stpr laget likevel med sterke 6-4-2, men formen virker på retur nå.

Hjemmeseier betales med litt skuffende 1,55, og kampen kan spilles som singel. Slik lav odds "tvinger" oss imidlertid til å kombinere.

Nice - Nantes
Onsdag lanserte vi Nice som et attraktivt langskudd i en cupkamp hjemme mot Monaco, men en tidlig utvisning gjorde at den kampen endte 0-0 etter ordinær tid. I kveld er det seriekamp mot totalt formløse Nantes.

Nice står med spreke 8-1-3 hjemme ved Middelhavet, mens Nantes står med fæle 1-1-5 på sin sju siste serieekamper og 4-2-6 på bortebane.

Begge lag har noen fravær, men 2,00 på hjemmesterke Nice er  klart gangbar odds og blir en fin oddsdobbel lørdag kveld, der det knapt finnes spennende objekter fra England. 

Spilleforslag 1 lørdag (spillestopp kl 18.40)
Kamp 100 Twente - Vitesse 1,55 3,60 4,20
Kamp 109 Nice - Nantes 2,00 2,95 3,35
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus