Gå til sidens hovedinnhold

Brynäs kan klare det umulige

Men da må det først bli seier i kveld. Sjekk dagens oddstips.

Vi har vært gjennom en strålende oddsuke der undertegnede traff på 11 av 15 anbefalte dobler, langskudd og singelspill, og tilbakebetalingsprosenten ble på 197.

Mandag er natuligvis ikke oddsmenyen like spennende som den var i helgen, men vi har funnet et interessant objekt fra sluttspillet i Swedish Hockey League.

Brynäs – Färjestad H 2,15
Begge disse lagene endte på 85 poeng i grunnspillet, og de har nå spilt fire kamper mot hverandre i kvartfinalen i sluttspillet. Färjestad vant de tre første matchene, og ville ha sikret semifinalebillett med seier hjemme i Löfbergs Arena lørdag.

Karlstad-boerne hadde fylt arenaen til randen, men det ble ingen jubelkveld. Brynäs vant nemlig kampen 2-0 og sikret fornyet spenning i kampen om avansement.

I det tre første matchene hadde Färjestad en god del flyt, og det hadde ikke vært noe å si på om Brynäs hadde fått bedre betalt i 1-2-tapene på hjemmebane.

I lørdagens match spilte Brynäs en dispilinert og taktisk god match, og det ble skapt bra med sjanser. Når i tillegg Bernhard Strakbaums fremstod som en matchvinner, var det ingenting å si på at det ble borteseier.

Til kveldens kamp har trener Tommy Jonsson samme mannskap tilgjengelig som sist.

Hos bortelaget pådro Shawn Belle og Pontus Åberg seg skader lørdag. Begge er med i troppen som har reist til Gävle, men det er uvisst om de rekker oppgjøret.

Det var mer plan over spillet til Brynäs lørdag, og med like bra fokus i kveld bør laget klare å holde liv i semifinaledrømmen.

Brynäs – Färjestad 2,15 - 3,65 - 2,45
Klikk her for å levere dette spillet

Dagens langskudd
Metz – Brest B 4,80

Metz leder Ligue 2 med 54 poeng på 28 kamper og vil øke marginen ned til Lens (spilte 3-3 mot Nimes lørdag) til fem poeng dersom det blir seier i kveld. Ned til Angers på fjerdplass (den øverste plassen som ikke gir opprykk) skiller det åtte poeng.

Sjansene for opprykk er altså meget gode, men det sprudler ikke av Metz om dagen. Er involvert i svært målfattige kamper og har 3-1 i målforskjell på de siste fem i serien.

Midtbanespilleren Romain Rocchi og kantspilleren Kevin Lejeune soner karantene.

Brest ligger på 13. plass med 36 poeng, men er seriens formlag med flotte 5-1-0 og 7-1 i målforskjell på de siste seks kampene. Har dermed kommet seg vekk fra nedrykksstriden og vil bykse opp til 10. plass dersom det skulle bli tre poeng i dag.

Kaptein Bruno Grougi er i meget god form om dagen og har scoret fire mål på de siste fire kampene fra sin midtbaneposisjon. Han sier i et intervju med L’Equipe at laget tok samling i bånn etter 0-3-tapet for Dijon 31. januar, og at det er en helt annen selvtillit og stemning i troppen nå.

Det har vært noe usikkerhet rundt Grougi, men 30-åringen er med i troppen som har reist til Metz. Toppscorer Nicolas Verdier er tilbake i godt slag etter å ha vært skadet tidligere i måneden.

I de to siste kampene har Brest slått sterke lag som Angers og Tours, og Metz er ikke en uslåelig motstander. På en dag der det er vanskelig å finne gode langskuddkandidater, får Brest-seier til 4,80 duge.

Metz – Brest 1,60 - 3,10 - 4,80
Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken