Aston Villa-spissen Christian Benteke ble månedens spiller i Premiere League i april.
Aston Villa-spissen Christian Benteke ble månedens spiller i Premiere League i april. Foto: Mark Thompson (Getty Images)

Bunnlagene må vinne

Både Aston Villa og Hull må vinne lørdagens kamper for å ta nye viktige poeng i en meget tett bunnstrid i Premier League.

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Leicesters fenomenale vår
Oddstips 3: Mer trøbbel for svekket Milan
Tippetips: Brann best hjemme i Bergen
Oddslangskudd: Stabæk kan plage Vålerenga
V75 Biri: Vi lanserer tre bankere
V5 Biri lørdag: Høitomt til å stole på
V4/V5 Klampenborg: Fine løp lørdag ettermiddag
Tippeliga: Skade- og karanteneoversikt
TV-fotball: Sjekk den herlige oversikten

Vi har en vidunderlig langoddslørdag foran oss og det vrimler av spennende objekter. Det drar seg til rundt omkring i Europa nå som det går mot sesongslutt og flere svært interessante motivasjonsobjekter finnes. I tillegg er det full fotballrunde her hjemme gjennom hele helgen.

Aston Villa - West Ham H 1,77
I likhet med Leicester har også Aston Villa funnet tilbake til vinnerformen i tide, til tross for blytung motstand på slutten. 2-1-3 på siste seks er tilsynelatende ikke så overbevisende, men i denne perioden har laget hatt bortekamper mot Manchester City, Manchester United og Tottenham. Tok (som Nettavisen anbefalte) alle tre poengene hjemme mot Everton sist helg, men er kun to poeng klar av Sunderland på nedrykksplass. 

Lørdagens motstander West Ham har etter en strålende høstsesong vært "mett" i langt tid nå, og er ikke i nærheten av det niveået laget hadde før jul. Borte viser tallene svake 3-7-7. 

1,77 på hjemmeseieren her er ikke like spennende som 2.25 på Leicester, og derfor kombinerer vi Villa, med et annet lag som trenger poeng for å overleve. 

Hull - Burnley H 1,80
Hjemmelaget holder den siste plassen på sikker plass, men har kun ett poeng ned til Sunderland under streken. Har brukbare 5-4-8 på eget gress, men har tøffe oppgjør i de to siste. Borte mot Tottenham og hjemme mot Manchester United blir ikke lett, og det dokumenterer også hvor viktig det er med tre poeng hjemme mot Burnley lørdag.

Burnley som har klort seg fast lenge, men et lag som ikke har scoret på de fem siste seriekampene, rykker selvsagt ned. Det skiller åtte poeng opp til Hull før denne kampen, og med tre serierunder igjen er det løpet kjørt. Borte står Burnley med meget svake 1-5-11.

Hull har ikke noe valg, denne kampen må vinnes og 1,80 på at så skjer er helt grei odds.

En dobbel med seire til Aston Villa og Hull gir en samlet odds på 3,19.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus