*Nettavisen* Sportspill.

Burton kan sette rekord

Adam McGurk (til venstre) og de andre Burton-spillerne håper å trygge serieledelsen med seier over Cambridge i kveld. Foto: Barrington Coombs (Pa Photos)

Burton har aldri endt høyere enn fjerdeplass i League Two, men har los på opprykk i år.

03.10.14 13:01

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens dobbel:
Scorer bare annenhver kamp
V65 Biri: Lerum byr på to frekke bankere
V64 Østersund: Blekkan knuser svenskene
V5 Øvrevoll:
Ettermiddagsfest i Bærum
V4 og V64 Solvalla:
Slik vinner du i formiddag
V75 lørdag:
Fantastiske betingelser for spillerne
V5 Leangen lørdag: Silje var for god for V75

Selv om torsdagen ble en svak dag for Sportspills oddstips, ble det en spennende kveld for alle som fulgte tippetipsene våre. En sen scoring i Tottenham-kampen felte det minste spillforslaget, men det store gikk inn med 12 rette og en samlet premie på 2455 kroner.

Fredag er det kamper fra blant annet Tippeligaen, La Liga, Bundesligaen, Ligue 1 og Championship på oddsprogrammet.

HTML EMBED

Dagens oddstips

Burton - Cambridge H
HTML EMBED

Den lille klubben Burton fra Burton upon Trent i Staffordshire har levd en nokså anonym tilværelse langt nede i det engelske seriesystemet i sin 64 år lange klubbhistorie. Den høyeste plasseringen er fjerdeplass i League Two, mens finaletap i FA Trophy i 1987 er klubbens beste cuprestasjon, hvis man ser bort fra triumfene i tre høyst lokale turneringer.

De siste sesongene har imidlertid klubben begynt å lukte på opprykk til League Two, og fjerdeplassen for to sesonger siden ble fulgt opp med sjetteplass i fjor. Laget topper for tiden ligaen med 22 poeng på 10 kamper.

Var plaget av en del skader i september, noe som ga tre strake tap i serie og cup, før det ble seier over Cheltenham forrige runde. Hadde flere spillere tilgjengelige igjen da, og det ser ut til at laget stiller fraværsfritt i kveld.

Cambridge rykket opp til League Two forrige sesong og åpnet brukbart i høst. Har imidlertid tapt tre kamper på rad og ligger nå 14. plass med 11 poeng.

Fraværssituasjonen er ikke spesielt god om dagen. Tom Naylor (innleid fra Derby) soner karantene etter å ha pådratt seg rødt i debuten for to runder siden. Issa Dialloer tvilsom etter å ha skadet ankelen i 0-1-tapet for Wycombe sist. Det er også usikkert om Ryan Donaldson blir klar, og Tom Champion, Liam Hughes, tidligere Manchester United-spiller Luke Chadwick og Ian Millerer uaktuelle.

Burton har vært klart best hjemme på Pirelli Stadium denne sesongen, der det er blitt full pott og 8-1 i målforskjell på fem kamper. Vi tror den sjette strake hjemmeseieren kommer i kveld og spiller H til fine 1,85 i odds.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag