SUKSESS: Walsall har fått en glitrende start på sesongen. Her er trener Dean Smith (til høyre) med Chris Hughton.
SUKSESS: Walsall har fått en glitrende start på sesongen. Her er trener Dean Smith (til høyre) med Chris Hughton. Foto: Nigel French (Pa Photos)

Bury er i mer trøbbel

I dag møter Bury ligalederen, som har seks seire de siste syv kampene.

Kommersielt

Sportspills øvrige lørdagsmeny
Singel 2: Zlatan redder ikke Sverige
Dobbel: Spania må skyte ut av startblokkene
Tippekupongen: Spania kan bli sjokkert igjen

V75 Forus: 13 millioner i hovedpotten

dagens langoddsprogram er det fulle runder fra lavere divisjoner i England og Norge, samt landskamper i mangfold.

Dagens singel 1, innleveringsfrist klokken 15.55.
Walsall - Bury, H 2,10.

Det var få som ventet at Walsall skulle få en så flott sesongstart som de har fått, men etter fem runder har de hele tretten poeng - og tabelltopp.

På papiret er det få som venter at Walsall går hele veien, og de viste svakhetstegn da de tapte 2-0 for Morecambe i midtukens ligacup for lavere divisjoner.

Men det er ikke mulig å ta fra dem en målforskjell på 11-3 og imponerende spill, mot flere veldig solide lag. Walsall mener åpenbart alvor denne sesongen og det er grunn til å ta dem seriøst.

Ikke overraskende ble Dean Smith kåret til månedens manager for august. De har også forsterket stallen med tidligere Aston Villa-midtbanespiller Isaiah Osbourne, som er med i troppen for første gang.

Bury i trøbbel
Bury er en kjenning i det engelske ligasystemet og det er lite å spore av gammel storhet i dag. Nå har de 0-4-1 fra fem kamper og en begredelig 17. plass. Selv om de scorer mye mål - ti totalt - hjelper det lite om forsvaret lekker som ei sil.

Selv om Bury er langt bedre enn de viser per dags dato, er det grunn til bekymring. De fikk en liten opptur med seier over Accrington Stanley i cupen i midtuken og har 2-3-2 de siste syv kampene.

Siden Bury har spilt såpass mye uavgjort, anerkjenner vi en viss uavgjortfare også i denne kampen. Men med Walsall i så bra flyt som de åpenbart er i nå, kan de absolutt klare en ny triumf i dag.

H til 2,10 er et veldig attraktivt spill fra League One i dag.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus