Ola By Riise (helt til høyre) og hans Ranheim jakter playoff til Tippeligaen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Ola By Riise (helt til høyre) og hans Ranheim jakter playoff til Tippeligaen. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Foto: Ned Alley (NTB scanpix)

By Riise har fått skikk på Ranheim

Formsterke Ranheim jakter playoff og bør ha svært gode sjanser til tre poeng hjemme mot formsvake Levanger søndag kveld.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Oddstips 1: Nå er det dags for Everton
Oddstips 3: Ubeseirede Sampdoria til brakodds
Oddstips 4: Djurgården har tatt kvelden
Oddslangskudd: United kan senke Arsenal igjen
Tippetips: Atletico mot Real på herlig tippekupong
V4/V5 Øvrevoll: Søndagsfest med Carlos
V64 Romme: Herlig jackpotomgang med 1,3 mill ekstra
TV-fotball: Supersøndag for alle fotballelskere

Vi har en strålende søndag foran oss på Langoddsen. I England er det duket for to knallkamper når Everton tar imot Liverpool på Goodison og Arsenal tar imot Manchester United på Emirates. I Kristiasund er det fotballfeber når hjemmelaget tar imot Brann til hyperspennende toppkamp i OBOS-ligaen og i i Madrid er det duket for byderby mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Ellers er det flust av interessante objekter.

Det ble eller en strålende lørdag for Nettavisens oddstips. Hovedobjektet Blackburn (2,15 i odds) og Stabæk gjorde jobben med stil borte mot Mjøndalen. Det ga to dobbeltreff til hhv 3,55 og 3,33 i odds.

Ranheim - Levanger H 1,60 (spillestopp kl 17.55)
To strake poengdelinger for Ola By Riisemot hhv Bran hjemme og Hødd borte. Er på 7. plass og jakter playoff og har bra kapasitet. Solide 6-3-3 hjemme i Trondheim.

Levanger har kun vunnet to bortekamper denne sesongen (den ene mot Sogndal) , og totalt er bortetallene svake 2-2-8. Ligger tredje sist med 24 poeng og har et tøft program igjen på slutten. Form 1-1-4 på siste seks.

Dette bør være grei skuring for hjemmelaget og dersom Ranheim vinner denne, samtidig som Jerv taper sin bortekamp mot Bryne, er Ranheim inne på playoff etter denne serierunden.

Bryne - Jerv H 2,10 (spillestopp kl 17.55)
Til tross for en bra gjennomført bortekamp av Bryne i Bergen mandag, var det lite å utsette på at Brann fikk sitt fortjente seiersmål i sluttminuttene. Ligger på 10. plass med 30 poeng, men har kun fire poeng ned til Bærum under streken nå, etter svake 1-2-5 på de åtte siste seriekampene. Brukbare 5-3-4 på Jæren.

Jerv hadde nok fortjent poeng i hjemmemøtet med Kristiansund sist helg, men røk 0-1. Det var lagets andre hjemmetap for sesongen. Ligger på 6. plass og siste playoffplass før denne runden og står med 3-5-4 på bortebane.

Viser Bryne noe i nærheten av det laget viste borte mot Brann mandag, skal det være gode muligheter for tre etterlengtede og viktige poeng her.

Dobbelen med hjemmeseire til Ranheim og Bryne betales med 3,36 i odds.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus