*Nettavisen* Sportspill.

Bytter ut nesten hele laget

Den tidligere Liverpool-spissen Djibril Cisse (33) er ikke blant førstevalgene på topp for Bastia, men får trolig sjansen fra start i kveldens cupkamp ettersom de fleste angrepskollegene er skadet eller hviles. Foto: Ross Kinnaird / Getty / All Over Press

Skader og rotasjon svekker Bastia kraftig i dagens cupkamp.

16.12.14 11:13

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Dagens dobbel:
Denne gir 2,92 ganger pengene
Oddstips:
Laget Augsburg aldri slår
V5 Drammen: Robert er bare best
V4 Axevalla:
Heiskanen med toppår
V64 Eskilstuna:
Nettavisen i strålende form

Det ble en ok ukestart for oddstipsene mandag med treff på ett av to spillforslag (Deportivo-seier over Elche) og et pluss i regnskapet.

Tirsdag kan vi blant annet spille på objekter fra tre cuper i England, Bundesligaen og fransk og italiensk cupfotball. Hele langoddsprogrammet finner du her.

HTML EMBED

Dagens langskudd

Bastia - Caen B
HTML EMBED


Vi er kommet til åttedelsfinalen i den franske ligacupen. Dette er en turnering som kommer bak FA-cupen i prestisje, noe som er tydelig når vi ser på Bastias tropp til kveldens kamp.

I lagoppstillingen som slo Rennes 2-0 i helgen, er det bare keeper Alphonse Areola, backene Guillaume Gillet og Florian Marange og den 18 år gamle angriperen François Kamano som er med i kveldens tropp.

14 av lagets totalt 15 scoringer i serien er satt inn av spillere som ikke er med i troppen. På klubbens hjemmeside er det listet opp seks spillere med skade og to med karantene. I tillegg hviles fire av spillerne som startet lørdagens kamp.

Dermed er 12 spillere uaktuelle, og det er heller ingen garanti for at alle de gjenværende førstevalgene spiller fra start.

Bastia sliter voldsomt i serien, men klatret til tredje sisteplass takket være seieren over Rennes. Her er det verdt å merke seg at bortelaget fikk en spiller utvist tidlig i kampen. Før oppgjøret stod Bastia med tre strake tap. Har som vanlig gjort det best på hjemmebane, der statistikken viser 3-4-3.

Caen ligger nederst på tabellen, tre poeng bak Bastia. Har pussig nok tatt 10 av poengene på bortebane, noe som gjør laget til det niende beste bortelaget i serien.

Kommer fra et oppskriftsmessig 0-3-tap borte mot sterke Lyon og står med tre strake tap. Lagets siste lyspunkt var 2-2-kampen borte mot Monaco 22. november.

Heller ikke Caen stiller med toppet mannskap i kveld, selv om det er snakk om færre endringer enn hos hjemmelaget. Toppscorer Mathieu Duhamel og tre andre spillere som startet mot Lyon, er utelatt fra troppen. Den tidligere Monaco-forsvareren Dennis Appiah og tre andre spillere er imidlertid tilgjengelige igjen etter å ha stått over sist.

Målforskjellen er nokså ulik for dagens motstandere. Caen (21-31) både scorer og slipper inn flere mål enn Bastia (15-22). Klarer Caen å komme opp på normalt målnivå, kan det fort bli seier over et Bastia som har omtrent alt som er av målscorere ute.

B til 3,10 kan testes med moderat innsats som et langskudd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.