Calgary Flames Mikael Backlund i kamp med vår egen Mats Zuccarello Aasen i en kamp tidligere i høst mellom Calgary Flames og New York Rangers.
Calgary Flames Mikael Backlund i kamp med vår egen Mats Zuccarello Aasen i en kamp tidligere i høst mellom Calgary Flames og New York Rangers. Foto: Candice Ward (USA TODAY Sports / NTB scanpix)

Calgary nekter på tape hjemme

Kommersielt

Natt til mandag spilles det en rekke kamper i NHL og vi byr på en frisk dobbel til nesten fire ganger pengene.

Calgary Flames - Edmonton Oilers H 1,95
10 strake hjemmeseier for meget hjemmesterke Calgary Flames nå, riktignok er fire av dem vunnet etter forlengning. Fikset også to borteseire på sin borteturne rett før julen begynte, og vant sin siste hjemmekamp lille julaften 4-1 mot Winnipeg. Har lite skader i troppen.

Edmonton Oilers har også vist litt bedring i det siste etter en svak start på sesongen, men står med fire tap og en seier på sine fem siste bortematcher. Tapte nattens borteoppgjør mot Vancouver Canuks etter forlengning. Har endel skadeproblemer i troppen og gikk altså en tøff bortekamp også i natt.

Calgary er knallsterke hjemme i Saddledome og skal ha bra vinnersjanse i natt. 1,95 på at hjemmelaget fortsetter sin strålende trend på hjemmeis spilles.

Florida Panthers - Columbus Blue Jackets 1,90
Formsterke Florida Panthers med fem strake seire nå, de to siste riktignok etter forlengning og bør ha en bra sjanse her mot bortesvake Columbus. Har et par tre spillere skadet.

To strake 2-5 tap borte for Columbus og spilte altså borte mot Tampa natt til 3. juledag.

Det svinger av resultatene i NHL, men også her bør det være bra sjanse for hjemmeseier og 1,90 er helt ok betaling.

Det gir oss en NHL-dobbel natt til mandag til totalodds 3,71.


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør