Italieneren Fabio Capello har hatt suksess i sine to år som sjef for det russiske landslaget.
Italieneren Fabio Capello har hatt suksess i sine to år som sjef for det russiske landslaget. Foto: Grigory Dukor (Reuters)

Capello har rustet opp Russlands forsvar

Et av VMs mest disiplinerte lag møter et Sør-Korea som har leverte svake prestasjoner i oppkjøringen.

Kommersielt

Sportspills tips tirsdag:
Oddstips 1:
Lukaku og Hazard går ut i 100
Oddstips 2:
To mexicanere Brasil må passe seg for

Det er blitt treff på fire av de siste fem VM-tipsene våre, og mandag gikk blant annet USA-spillet mot Ghana inn til flotte 2,85 i odds.

Tirsdag er det tre VM-matcher på oddsprogrammet, Belgia – Algerie, Brasil – Mexico og Russland – Sør-Korea.

Kampen ser du direkte på TV 2 Sumo.

Russland - Sør-Korea
Den første runden i VM-spillet avsluttes med oppgjøret mellom Russland og Sør-Korea i natt.

Russland, som spilte 1-1 på Ullevaal i oppkjøringen til VM, gikk gjennom kvalifiseringen med kun fem baklengsmål. Vant gruppe F foran Portugal mot nokså enkle motstandere.

Ringreven Fabio Capello har nå sittet to år som landslagssjef, og italieneren har drillet forsvarsspill og disiplin inn i en tropp som ikke inneholder de helt store stjernene og som nesten er blottet for utenlandsproffer.

Slapp nesten ikke inn mål i de siste kampene før VM og vant 2-0 i generalprøven mot Marokko. Lagets største svakhet er nok det offensive spillet, for det lukter ikke VM-gull av angrepsrekka.

Sør-Korea endte som nummer to i sine VM-gruppe (to poeng bak Iran), men var nær ved å bli slått ut på bekostning av Iran.

Laget ledes av den tidligere storspilleren Hong Myung-Bo (136 landskamper). Hvis man skal dømme etter prestasjonene i oppkjøringen til VM, har nok 45-åringen hatt sin fulle hyre med å terpe på både det defensive og det offensive spillet de siste ukene. Bortsett fra 2-0 over Hellas i mars, har nemlig sørkoreanerne gått på flere stygge tap med mange baklengs og null scorede mål i år.

Norsk Tipping har satt opp  29 oddsspill på kampen, men vi sliter med å finne spillbare objekter. Til dette oppgjøret kommer vi dermed ikke med noen offisielle tipsforslag, og nøyer oss heller med omtale av noen av objektene.

HUB-oddsen er satt til 1,80 – 3,25 – 4,05. Hvis vi skal velge et av tegnene, må det bli H, men 1,80 i odds er lavt. Klimaet i Cuiaba kan også fort bli for hett og fuktig for russerne og gjør spillet enda mindre fristendene.

Vi tviler på at dette blir en målorgie, og 1,65 i odds på at det toppen scores to mål i oppgjøret er kanskje det mest interessante spillet på menyen. Et annet alternativ kan være 1,85 i odds på at ikkebegge lag scorer mål.

Vi henviser ellers til våre to andre VM-tips i dag:
Oddstips 1:
Lukaku og Hazard går ut i 100
Oddstips 2:
To mexicanere Brasil må passe seg for

Kampen ser du direkte på TV 2 Sumo.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus