GRUNN TIL Å JUBLE: Neil Warnocks Cardiff-lag er i eventyrlig form om dagen.
GRUNN TIL Å JUBLE: Neil Warnocks Cardiff-lag er i eventyrlig form om dagen. Foto: Paul Childs (Reuters)

Cardiff er i eventyrlig form

Og derfor er det merkelig at Brentford er stor favoritt.

Kommersielt

Champions League er det store høydepunktet på tirsdagens langoddsprogram, med Manchester United mot Sevilla og Roma mot Shakhtar Donetsk, to kamper som er fullstendig åpne før returen. Ellers er det en håndfull kamper fra lavere engelske divisjoner og full rulle i nattens NHL. 

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1
: Manchester United har full kontroll
Nettavisens tabelltips: Slik ender Eliteserien - ifølge oss

V4 Jägersro: Herlig lunsj på Jägersro
V75 Momarken: Enorme summer i spill på lørdag

Vi maktet ikke treffe på mandagens tre tips og det ble dermed en skuffende dag.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.40.
Brentford - Cardiff, B 3,05.

Vertene er i bra form rent poengmessig, de har tre seire på de siste fem, men disse seirene er tatt mot tre bunnlag i form av Burton, Birmingham og Sunderland. Øker vi horisonten litt, har de 3-1-4 på de siste åtte ligakamper.

Dette har ført til at playoff-plassene har kommet litt utenfor rekkevidde, de har åtte poeng opp og fire lag de må passere, i utgangspunktet en vanskelig oppgave med ti kamper igjen. Hjemmestatistikken 7-8-2 er solid.

Forsvarer Andreas Bjelland, som har spilt nesten alle kamper denne sesongen, er ute. Ellers ingen forandringer.

I eventyrlig form
Intet lag i Championship, kanskje med unntak av Fulham, er i bedre slag enn Cardiff om dagen og de har vunnet sine siste seks kamper. Siden Wolverhampton sliter om dagen, er det nå bare tre poeng opp til serielederen - seamtidig er lag som Aston Villa og Fulham hakk i hæl og i fantastisk form, de også.

Det er liten tvil om at Cardiffs styrke er på hjemmebane, men 8-4-5 er godkjente bortetall og de har åtte poeng på de siste fire bortekamper.

Craig Bryson og Joe Ralls er ute med skader, men Gary Madine og Sean Morrison returnerer etter sine smeller. Callum Paterson blir nok også klar.

Håpet begynner å svinne for Brentford og vi tror motivasjonen gjør det samme. Cardiff er på sin side i eventyrlig form og 3,05 er spenstig odds på at de tar sin syvende strake seier.

Klikk her for å levere denne!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør