*Nettavisen* Sportspill.

Cato serverer en lunsjvinner

Vi tror det blir hjemmedominans under dagens lunsjtrav på Momarken. Den sikreste vinneren mener vi at Cato Antonsen har.

01.04.08 10:43

Her finner du Nettavisens V5-tips.

Om Cato Antonsen er en god kokk vites ikke, men vi tror han serverer spillerne en sikker vinner i dagens lunsjtrav på hjemmebanen Momarken. Eld Lynet har virkelig funnet formen i de to siste startene, og vi tror den 5-årige Elding-sønnen tar årets andre seier.

Mer hjemmedominans
Også i V5-4 kan det fort bli hjemmeseier. Star Crown kom tilbake etter pause for to uker siden, og tok en solid seier på direkten. Denne gangen står hesten leit til spormessig, men sjansene bør være gode for at Per Oleg Midtfjeld og hestens eier Per Åge Andersen kan bokføre en ny seier.
Midtfjeld sitter også i sulkyen bak favoritten i V5-finalen. Simb Matrix spurtet fint sist, og er en grei favoritt i et løp som ellers er meget åpent.

God i lokalkjøring
Den andre avdelingen i V5-spillet er et nokså åpent løp, hvor vår klare favoritt blir Lady Siem. Hoppa gjør sin første start denne sesongen, men har vist fine takter i en lokalkjøring. Mer om denne kan du lese her.

Klikk på bildet for å forstørre.

System
I tillegg til to bonger på 90 og 216 kroner, spiller vi også denne gangen et ABC-system. Dermed garderer vi tre løp godt, mens vi spiller tre hester fast i et løp i tillegg til bankeren. Systemet er på 3.240 rekker, og er redusert til en innleveringspris på 1.152 kroner.
Her kan du kjøpe systemet.

Som vanlig kan du se løpene direkte på NRK2 klokken 13.30 - 14.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag