Celso Borges debuterte med brask og bram for Deportivo forrige runde og sørget for at laget tok tre viktige poeng i bortekampen mot Rayo Vallecano.
Celso Borges debuterte med brask og bram for Deportivo forrige runde og sørget for at laget tok tre viktige poeng i bortekampen mot Rayo Vallecano. Foto: Jung Yeon-je (Afp)

Celso Borges skal redde Deportivo

Debuterte med to mål forrige runde. I kveld spiller den tidligere Fredrikstad-spilleren viktig bunnkamp.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill fredag:
Dagens dobbel:  Tøff debut for Schalke-keeper (19)
Nytt spill fra Norsk Tipping:
  Bli millionær med Nabolaget
V75 lørdag: Kim må fikse jackpotmillionene
V64 Bergsåker fredag: Herlig meny venter
V5 Biri lørdag: En helfrisk V5-banker
V65 Jarlsberg fredag: Larry viser vei

Fredagens langoddsprogram består blant annet av kamper fra Bundesligaen La Liga, Ligue 1 og alpin-VM.

Her finner du langoddsprogrammet for desktop.

Her finner du langoddsprogrammet for mobil.

Dagens oddstips

Deportivo La Coruna - Eibar H


Celso Borges var en stor profil i Tippeligaen og Adeccoligaen i perioden 2009 til 2011 og scoret 29 mål på 76 kamper. Etter et par år i AIK ble den costarikanske angriperen solgt til Deportivo La Coruna i januar.

I debuten scoret han begge målene da Depportivo vant 2-1 og tok tre meget viktige poeng borte mot Rayo Vallecano forrige runde.

Seieren sendte det nyopprykkede laget opp på 14. plass, og det skiller nå tre poeng ned til Granada på nedrykk. Så langt i 2015 er det blitt åtte poeng på fem kamper, og det eneste tapet kom mot Barcelona.

Deportivo har dominert mange av hjemmekampene denne sesongen uten å klare å avgjøre, og Borges kan være den offensive kraften som laget har savnet.

Laget har de faste midtbanespillerne Jose Rodriguez og Luis Farina ute med karantene, mens angriperen Helder Postiga er skadet.

Eibar spiller i La Liga for første gang i klubbens historie, og baskerne har klart seg overraskende bra. Etter 21 runder ligger laget på åttendeplass, seks poeng over dagens motstander.

Resultatene har imidlertid ikke gått lagets vei de siste rundene (ett poeng på tre matcher), og ekspertene spør seg om Eibar-festen kan være over.

Til kveldens kamp er laget kraftig svekket i forsvar av at Lillo og Abraham Minero er ute med karantene. I tillegg er den faste spissen Manu Del Moral skadet.

Deportivo vant 1-0 i sesongens første møte med Eibar, og dét er ikke et utenkelig resultat også i kveld.

Vi spiller H til 1,90 i odds.

Kampstart: 20.45.