*Nettavisen* Sportspill.

Celta Vigo er ingen bløff

Celta Vigo-spissen Iago Aspas feirer sin scoring i bortemøtet mot Eibar sammen med lagkameratene Dejan Drazic (til venstre), Nolito (nr 2 fra høyre) og Fabian Orellan. Foto: Ander Gillenea (Afp)

Celta Vigo har åpnet strålende i La Liga, og i ettermiddag jakter laget en ny trepoenger hjemme mot et bortesvakt Valencia.

07.11.15 13:52

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Blackburn leverer varene igjen
Oddstips 2: Hull vil tilbake på første forsøk
Oddssingle: Warnock får svar direkte
Tippetips: United er bunnsolide hjemme
TV-fotball/streaming:
Sjekk helgens oversikt
V75 Jarlsberg lørdag: Vidunderlig V75-omgang i vente
V5 Jarlsberg:
Support Justice er for god
V65 Bergen: Wassberg fikser lørdagskvelden

Et vidunderlig langoddsprogram venter lørdag og det spilles fotball stort sett over hele Europa. I England er det kun Manchester United og Chelsea som er i aksjon av de "store", men det er nok av gode spillobjekter i England, spesielt i Championship. Både i Italia, Tyskland, Spania, Frankrike og Nederland er det også flust av interessante objekter.

Det ble en solid fredag for Nettavisens oddstips. Aalborg innfridde borte mot Sønderjyske (2-1) og kombinert med Björklöven som vant 5-1 over Tingsryd i Hockeyallsvenskan satt vårt dobbelforslag klokkerent til 3,78 i odds. Og i La Liga innfridde Las Palmas vårt singelspill (2,40 i odds) hjemme mot Real Sociedad.

Celta Vigo - Valencia H 1,85
Ti serierunder spilt i Spania og hjemmelaget er på en knallsterk tredjeplass.Kunne ikke stå imot stjernegalleriet til Real Madrid i forrige hjemmekamp, men har både før og etter den kampen tatt råsterke borteseire mot hhv Villarreal (2-1) og sist helg vendte laget 1-2 til 3-2 borte mot Real Sociedad. Har til tross for stange i muren-kamp hjemme mot Getafe 2.oktober (endte 0-0) hamret inn 21 mål i de fem andre hjemmekampene, inkludert en råsterk 4-1 seier mot Barcelona.

Valencia er ikke på vanlig standard denne sesongen og tøk fortjent 0-1 borte mot Gent i Champions League i midtuken. Har svake 1-1-3 på bortebane hittil og har tradisjonelt sett sin styrke på hjemmebane.

Celta Vigo har hatt spillefri i midtuken og er i form, mens Valencia gikk en tøff bortekamp i Belgia i midtuken. Det bør være en ypperlig sjanse for hjemmeseier her. 1,80 på hjemmeseier er ikke mer enn det må være, men vi spiller.

Hoffenheim - Eintracht Frankfurt H 1,95
Vi velger dog å kombinere Celta Vigo med en kamp fra Bundesliga. Vi lanserte Hoffenheim også i hjemmemøtet mot Stuttgart 3. oktober. To ganger ledet Hoffenheim i den kampen, men Timo Werner utlignet på overtid for Stuttgart. Etter den kampen har Hoffenheim kun tatt ett poeng, det kom borte mot Köln sist helg (0-0). Viktige Volland (scoret begge målene mot Stuttgart) og Bicakcik er tilbake i ettermiddag. Hoffenheim har fortsatt ikke vunnet på hjemmebane denne sesongen, men med ny trener (nederlenderen Stevens) ligger nok den seieren rett rundt hjørnet.

Eintracht Frankfurt holdt Bayern München til 0-0 hjemme sist fredag, men det var nok et Bayern-lag som hadde veldig fokus mot sist tirsdags Champions League-kamp mot Arsenal. Borte har Eintracht Frankfurt sjelden levert varene (2-1-3 hittil denne sesongen) og svake 2-5-10 i fjorårssesongen.

Hoffenheim vant tilsvarende oppgjør sist sesong 3-2 og vi laget tillit også i dag. 1,95 for hjemmeseier er greit betalt for hjemmeseier og kombinert med seier til Celta Vigo får vi en dobbelodds på 3,61.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag