Hertha Berlin-keeper Rune Jarstein fikk merke Bayer Leverkusens scoringsform på kroppen da lagene møttes 30. august. Nordmannen redder her en avslutning fra Karim Bellarab, men måtte plukke fire baller ut av nettet.
Hertha Berlin-keeper Rune Jarstein fikk merke Bayer Leverkusens scoringsform på kroppen da lagene møttes 30. august. Nordmannen redder her en avslutning fra Karim Bellarab, men måtte plukke fire baller ut av nettet. (All Over Press)

Champions League-dobbel til 3,57

Vi klinker til med et saftig spill i Champions League-premieren.

Kommersielt

Øvrige tips fra Sportspill tirsdag:
Oddstips 1:
Parr med suksess i Ipswich
Oddstips 2:
  Solskjær slår tilbake
V4 Umåker:
  Ny lunsjfest i Sverige
V5 Klosterskogen:
Alle kan tape
V64 Eskilstuna:
Meget spennende meny

Det ble treff på ett av to oddstips mandag, og ukestarten gikk nøyaktig i null. Tirsdag kan vi glede oss over at Champions League endelig er tilbake på oddsmenyen. Det spilles også tilnærmet full runde i Championship og andre engelske ligaer.

Dagens dobbel

Monaco – Bayer Leverkusen B
Galatasaray - Anderlecht H


Monaco – Bayer Leverkusen B 2,10

Monaco skulle ta steget opp blant de store i Europa, men eier Dmitri Rybolovlev har trappet ned storsatsingen og solgt eller leid ut flere av de største profilene i sommer.

Trioen Radamel Falcao, Emmanuel Rivière og James Rodriguez som scoret til sammen 28 mål forrige sesong, har etterlatt seg et stort offensivt tomrom.

Defensivt har det heller ikke gått spesielt bra i høst, og fasiten etter fem runder i Ligue 1 er fire poeng, 5-9 i målforskjell og nest sisteplass.

Midtstopperne Aymen Abdennour og Borja Lopez og spissen Lacina Traoré er ute med skader.

Bayer Lerverkusen endte på fjerdeplass i Bundesligaen og er klar for gruppespillet i CL etter å ha knust FC København i den siste kvalifiseringsrunden.

Har startet sesongen forrykende (blant annet 2-0 borte mot Borussia Dortmund) og leder den hjemlige ligaen med sju poeng og 9-5 i målforskjell på tre kamper. Burde hatt full pott, men Werder Bremen klarte å utlikne til 3-3 i sluttminuttene en ellevill kamp i helgen.

Stjerneskuddet Julian Brandt og Simon Rolfes er ute med skader.

Monaco har ingen stor tilhengerskare, og Stade Louis II (tar bare 18.000 tilskuere) er ingen bortebane Leverkusen har grunn til å frykte.

Tyskerne har bøttet inn mål så langt denne sesongen, og vi tror laget har gode vinnermuligheter mot et Monaco som ikke har vist noe som helst i høst.

Galatasaray – Anderlecht H 1,70
Galatasaray har hentet inn Cesare Prandelli som ny trener etter at den tidligere Juventus-spilleren trakk seg som landslagssjef for Italia i sommer.

Han har forsterket laget med den erfarne makedoneren Goran Pandev og sveitseren Blerim Dzemaili fra Napoli. I tillegg har han hentet inn Tarık Camdal og Yasin Öztekin, som begge har representert det tyrkiske landslaget i år.

Den hjemlige sesongen er åpnet med fire poeng og 2-0 i målforskjell på to kamper. Har gjort det bra i Champions League de siste sesongene, med åttedelsfinale i fjor og kvartfinale året før.

Midtstopperen Semih Kaya er usikker grunnet en leggskade, ellers ser det bra ut for hjemmelaget.

Anderlecht kom på tredjeplass i grunnspillet i Belgia forrige sesong, men gikk til topps i mesterskapsspillet. Har startet med 4-3-0 i den hjemlige ligaen etter skuffende 2-2 mot bunnlaget Lierse i helgen.

Var en katastrofe i Champions League forrige sesong. I gruppe med PSG, Olympiakos og Benfica klarte belgierne å skrape samme ett fattig poeng, og målforskjellen endte på 4-17.

Backen Fabrice N'Sakala og førstekeeper Silvio Proto soner karantene i kveld. Kantspilleren Anthony Vanden Borre er skadet.

Anderlecht kan forvente seg et meget tøft møte med Türk Telekom Arena, der Galatasaray har slått lag som Real Madrid, Manchester United og Juventus de to siste sesongene.

1,70 på hjemmeseier er spillbart.

Samlet odds for dobbelen: 3,57

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus