*Nettavisen* Sportspill.

Championship-dobbel til spenstig odds

I FORM: Fulham og Moussa Dembele (den dårlige navnebroren) er i godt slag om dagen. Foto: John Walton (Pa Photos)

Vi retter øynene mot Championship og en deilig dobbel med Fulham og Brentford.

29.09.15 12:38

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips 1: Chelsea får svi mot Mourinhos gamle venner
Oddstips 2:
Bayern i kalasform smadrer Molde-dödaren
Oddstips 3: Matchen som betyr alt for Lyon

V4 Dannero: Nytt snadder blir servert i lunsjen
V5A Momarken: Brandt senker favoritten

TV-kampene: Ny drømmeuke for fotballelskere

Det er igjen duket for Champions League på langoddsprogrammet, og det er en rekke storkamper å fordype seg i. I tillegg spilles det fotball i de lavere engelske divisjoner, fra Championship og ned.

Dagens dobbel 2, innleveringsfrist klokken 20.40.
Brentford + Fulham, samlet odds 4,62.

Brentford - Birmingham, H 2,10
Vi backet Brentford i helgen uten hell, og de ble trolig felt av det røde kortet og straffespark de fikk mot Sheffield Wednesday etter bare 36 minutter. I tillegg kom vinnermålet etter 90 minutter, dog med ti mot ti på banen. Murphy's lov inntraff for Brentford på lørdag.

Totalt sett har Brentford fått svært dårlig betalt denne sesongen og de har også møtt svært kvalifisert motstand. Dette er et godt lag på papiret som kan være med i toppen av Championship som i fjor, men resultatene har bare ikke gått veien.

Eierne i klubben var imidlertid ikke fornøyd og sparket trener Dijkjuizen på mandag, etter bare åtte kamper bak roret. Lee Carsley - som sies å ha en høy stjerne i klubben etter imponerende resultater med juniorlaget - tar over hovedansvaret. Det kan vise seg å blåse nytt liv inn i et lag som har hatt marginene mot seg.

Carsley får en skadeplaget tropp med seg til sin første kamp, og må klare seg uten ni spillere. Men av disse er bare Philipp Hofmann, Akaki Gogia og Maxime Colin en del av førstelaget. James Tarkowski fikk det omtalte røde kortet i helgen, og mister denne.

Birmingham har på sin side falt fullstendig fra hverandre etter en god start, og har 0-1-3 de siste fire i alle turneringer. Motstanden i tre av dem har vært god, men 0-2-tapet for Roterham på hjemmebane i helgen kan ikke ha vært en del av planen. Ingen unnskyldninger for det tapet.

Selv om Birmingham har poengmessig åpnet solid, er det noe sårbart over Gary Rowetts lag. Manageren fikk en god start som sjef for Birmingham, men er brullypsreisen over for gjestene? Det kan virke slik.

Andrew Shinnie og Clayton Donaldson er vurdert som tvilsomme til kampen.

Ny manager gir ofte et umiddelbart løft, og Carsley virker som et nøkternt og klokt valg. På hjemmebane bør man alltid regne med Brentford og vi spiller H til godkjente 2,10 i odds.

Fulham - Wolverhampton, H 2,20
Fulham har kavet fryktelig mye rundt etter Magath ledet dem til nedrykk for to sesonger siden, men endelig er de i flytsonen. De tapte riktignok to på rappen for et par uker siden, mot Sheffield Wednesday og Stoke, men 4-1-2 de siste syv i alle turneringer er likevel solid form. Det etter en svært svak start, for de måtte helt til runde fem før de sikret en seier.

I helgens runde smadret de opprykkskandidat Queens Park Rangers hele 4-0. Ikke en dårlig følelse å ta med seg inn i denne kampen.

Hjemmelaget må trolig stille uten Jazz Richards, Scott Parker, Luke Gabutt og George Williams, men kan stille uforandret fra seieren over QPR.

Wolverhampton er igjen en kaosklubb etter at Steve Morgan trakk seg ut fra eiersiden tidligere denne uken. Ikke en positivt måte å lade opp til denne kampen på, og resultatene har heller ikke vært som planlagt.

I helgen var de svært heldige som kom tilbake og tok poeng mot Preston, etter at motstanderen fikk to mann utvist - den første etter bare 19 minutter. Utlingningen kom 4 minutter på overtid. De har 0-2-2 de siste fire kampene i alle turneringer.

Danny Bath er tilbake for gjestene og er en uhyre viktig mann i midtforsvaret. Wolverhampton har gjort vanvittig mye rart i de bakre rekker så langt, Bath kan fikse litt på det. Storscorer Dave Edwards blir savnet igjen, mens Conor Coady soner sin siste kamp.

Fulham har virkelig fått opp dampen og elsker å spille fotball for tiden. Det og hjemmebanefordelen tror vi gir en grei seier mot et Wolves i massiv formsvikt, og oddsen på 2,10 er veldig forlokkende.

Dobbeloddsen på 4,62 er veldig fristende, og hvorfor ikke? Dette er to lag som bør ta greie hjemmeseire denne tirsdagene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag