*Nettavisen* Sportspill.

Charlie Austin leder QPR til ny seier

TILBAKE: Charlie Austin avgjorde like så godt i sin første kamp tilbake fra skade. Foto: John Walton (Pa Photos)

Charlie Austin scoret på direkten etter skadeavbrekket, og vi backer hans QPR borte mot formsvake Reading torsdag.

03.12.15 13:48

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips 2: Lørenskog ute av flytsonen
Oddstips 3: Thoresen på vei mot toppformen
V65 Bergen: Jackpot med 432 224 kr ekstra
V64 Gävle:
Snakkhesten står alene
V5 Bjerke:
Gunnar Darling er halmstrået
TV-kampene
: Dette er ukens oversikt

Torsdagens langoddsprogram byr på full runde i GET-ligaen, svensk eliteserie og kamper fra Hockeyallsvenskan. I tillegg er det en rekke kamper fra Copa Del Rey, det er Championship fra England og kvinnene innleder sin verdenscup i skiskyting med 15 km fra Østersund.

Det ble en ny flott dag for Nettavisen/Sportspills oddstips onsdag. Fine singelspill på Liverpool (odds 2,55) og Bastia (odds 2,85) sørget for det, men også Barcelona (vant 6-1) innfridde sitt handicap og Real Betis (odds 1,85) innfridde også.

Dagens singel, innleveringsfrist klokken 20.55.
Reading FC - Queens Park Rangers, B 3,20.

Vi stikker hodet litt ut her. Hovedgrunnen til det er formen til hjemmelaget Reading, som egentlig har vært en eneste lang nedtur siden de første ukene, da de som best lå helt oppe på andre plass.

De siste syv kampene har resultert i fattige én seier og bare seks poeng, og de har rotet seg bort mot lag de absolutt burde slå. Hjemme mot Huddersfield måtte de til eksempel utligne to ganger for å redde ett poeng, mens de tapte ledelsen de hadde mot Rotherham til 1-1.

Den éne seieren de siste syv har de tatt hjemme over Bolton, en kamp de vant komfortabelt. I helgen ble det 3-1-tap borte for Nottingham Forest, etter å ha tatt ledelsen ganske tidlig i kampen. Et Forest som var i begredelig form.

Hjemme har de imidlertid en solid statistikk og har bare gått på ett nederlag på fire kamper. 4-4-1 er statistikken og tapet kom for Derby. De siste tre hjemmekampene har de bare vunnet en.

Vondt verre: Kaptein Paul McShane rekker neppe kampen. Garath McCleary er også ute.

Austin tilbake
Gjestene fikk akkurat den oppturen de trengte da Leeds kom på besøk forrige uke og Charlie Austin vendte tilbake i startoppstillingen. Han scoret det eneste målet i det som ble en 1-0-seier over Leeds og en trend for QPR: De slipper inn svært lite mål under Neil Warnock.

Siden han tok over klubben 4. november har de bare ett baklengsmål, borte mot Middlesbrough - i en kamp de faktisk fortjente å vinne. Seieren mot Leeds sist gjorde at Warnock har kapret fire poeng på tre QPR-kamper og er favoritt til å bli manager på permanent basis.

Borteformen til QPR er ikke mye å skrive hjem om, men de har møtte svært solide lag på reisefot. De siste tre bortekampene har vært mot Derby, nevnte Middlesbrough og Brentford, alle ble tapt med 1-0. Den totale bortestatistikken er svake 2-1-6, men Warnock kan trøste seg med en god gjennomføring av første bortekamp.

Tjarron Chery er tilbake etter en skade som har holdt ham ute siden oktober og han fikk noen minutter i helgen.

Å støtte Reading til 2,00 i odds med den formen de er i, føles ikke klokt. Neil Warnock er en mindre naiv manager enn Harry Redknapp og selv om QPR ikke hart vært gode på bortebane de senere åren, så backer vi en sjelden borteseier til Queens Park Rangers til over tre ganger pengene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag