(FOTO: AP/SCANPIX)

Chelsea favoritter i finalen

Gårsdagens trippel gikk inn til 3,63, i kveld nøyer vi oss med to kamper og snaut tre i totalodds.

Kommersielt

ArseneWenger tro mot de unge og lovende
Finale i Ligacupen på Millenium Stadium i Cardiff. Arsenals lovende unggutter har vist seg tilliten verdig i denne turneringen. Har slått lag som Everton og Liverpool borte underveis, i tillegg til erkefienden Tottenham over to kamper i semi’n. Wenger har bekreftet at spillerne som har tatt klubben til finalen får tillit her, det vil si ingen Henry på topp fra start. Lehmann er suspendert.

Chelsea har sprudlet en tid nå. Oppskriftsmessig 1-1 borte mot Porto uken som gikk. 0-2-tapet på Anfield i januar er det eneste de siste 21 kampene. 1-1 da disse møttes på Stamford Bridge i desember. Terry og Boulahrouz mangler.

Vi synes en trolig Chelsea-startoppstilling ser langt sterkere ut en de rødes, 1,95 kan brukes.

På tide med borteseier for Valencia
Gimnastic på jumboplassen tente et ørlite håp med fire poeng på to kamper rundt månedsskiftet, men har siden gått på to nye tap. Neste sesong blir laget definitivt ikke å finne på dette nivået. Har fått betalt offensivt de siste kampene, men slipper inn over en lav sko. 2-2-7 hjemme totalt. To faste mangler med skader.

Gjestene skaffet seg et meget godt utgangspunkt for avansement i Champions League med 2-2 borte mot seiersvante Inter onsdag. Har gått på to smeller på rad på fremmed gress, men viste igjen klasse da Barca ble slått 2-1 på Mestalla forrige helg. Dermed er laget for fullt med i gullkampen igjen også. Mangler sentrale brikker på midtbanen, men kan glede seg over at Baraja, Vicente og Del Horno er tilbake. 4-2-6 borte totalt.

Et gulljagende Valencia mot Gimnastic skal være rått parti. 1,50 spilles.

Resten av dagens kamper og tips finner du her

Nettavisens statistikkportal