Diego Costa har vært strålende hittil for Chelsea.
Diego Costa har vært strålende hittil for Chelsea. Foto: Ian Kington (Afp)

Chelsea fosser videre

Vi tror Chelsea setter skapet på plass i ettermiddag og har ingen betenkeligheter med å lansere Chelsea som en vinner mot Arsenal til tross for litt laber odds.

Kommersielt

Sportspills meny søndag:
Dagens langskudd: Everton forsterker United-krisen
Oddstips singel: Malmö tar en hviledag
Oddsdobbel Tippeligaen: Bergen holder pusten
Tippetips: Roma truer Juventus
V4/V5 Øvrevoll: Ny spillefest i Bærum
V64 Romme:
UP Up med Redên
V65 Forus: Jackpot med over 500 000 ekstra i potten

Søndagens langoddsprogram er strålende og det er en rekke flotte objekter. Sportslig er det knyttet stor interesse til toppkampen i Premier League mellom Chelsea og Arsenal og her hjemme er det flere skjebnekamper i Tippeligaen.

Vi spiller altså to dobler i dag og i Premier League tror vi hjemmelagene gjør jobben i London. 


Chelsea - Arsenal H 1,60
Vi er ikke mye i tvil om at Chelsea er det beste av disse to lagene, så kan man jo alltids diskutere om 1,60 er spillbar odds på Chelsea.

Uansett har Chelsea levert en strålende sesongåpning og selv borte mot Sporting Lisboa burde og kunne Chelsea vunnet 5-0. I Premier League har alt gått på skinner hittil, bortsett fra poengtapet borte mot Manchester City. Bortsett fra Ramires er det ingen problemer med mannskapet for Jose Mourinho.

Arsenal på sin side levert en bra forestilling hjemme mot Galatasaray onsdag og vant 4-1. Nå skal det tillegges at Galatasaray-forsvaret var usedvanlig gavmildt og det er helt andre gutter Danny Welbeck får å bryne seg på i ettermiddag. Aaron Ramsey, Mikel Arteta, Oliver Giroud og Matt Debuchy er alle skadet. 

Chelsea vant tilsvarende oppgjør sist sesong med 6-0 og får vår tillit igjen, sammen med et annet formsterke London-lag.

West Ham - Queens Park Rangers H 1,80
Til tross for kun sju poeng på de sju første seriekampen, har det vært klar bedring å spore for The Hammers i det siste. Gjorde en strålende hjemmekamp mot Liverpool for fjorten dager siden og vant svært fortjent 3-1 og truet Manchester United skikkelig i bortekampen sist helg, til tross for tap 1-2. Har riktignok ikke bedre enn 1-0-2 hjemme, men tapene er kommet mot Southampton og Tottenham. Guy Demel er usikker foran dagens kamp, men ellers er det ingen nye fravært for Sam Allardyce og hans West Ham.

For Harry Redknapp og QPR har det vært en meget svak seriestart og laget ligger helt sist med kun fire poeng og borte er det blitt tre tap og begredelige 1-10 i målforskjell. Joey Barton og Jordon Mutch må testes nærmere kampstart, mens Sandro trolig blir klar. 

West Ham kommer til å bli vanskelig å slå hjemme på Upton Park denne sesongen og et QPR som sliter med defensiven, får det tøft i ettermiddag. Hjemmeseier til 1,80 spilles i kombinasjon med seier til Chelsea og vi får da en dobbel-odds på 2,88.

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus