*Nettavisen* Sportspill.

Chelsea vinner gigantduellen

STORKAMP: Eden Hazard og Paul Pogba under møtet mellom lagene tidligere i sesongen. Foto: John Walton (Pa Photos / NTB scanpix)

Manchester United mot Chelsea er søndagens desiderte godbit på programmet.

16.04.17 09:34

Sportspills øvrige meny 1. påskedag:
Oddstips Premier League: Liverpools solide rekke fortsetter
Oddstips Ligue 1: Lyon har mye å tenke på
Oddsdobbel Europa: Werder Bremen må ta en skalp til
Oddsdobbel NHL: Pittsburgh går på en smell
V75 Romme (16.20): Månprinsen blir vårt holdepunkt
V65 Ålborg lørdag kveld:
Superklaff - nesten 800 000 kr innspilt

Det er et meget flott langoddsprogram vi har foran oss på 1. påskedag. Uten tvil er det prestisjeoppgjøret mellom Manchester United og Chelsea som er den største attraksjonen, men også Liverpool er i aksjon borte mot West Bromwich. Ellers er det kamper fra både Spania, Tyskland og Frankrike og en rekke kamper fra Sverige. Og i NHL fortsetter sluttspillet med flere interessante matcher.

Manchester United - Chelsea, H til 2,65 i odds
Innleveringsfrist klokka 16.55.

Chelsea seiler rolig mot en ny ligatittel i Premier League. Londonklubben har det ganske komfortabelt denne våren, ettersom de kun trenger å fokusere på prestasjoner i ligaen.

For United er det omvendt. Jose Mourinho har uttalt at han satser tungt på å vinne Europa League, men de røde djevlene gikk på en liten smell på torsdag.
1-1 borte mot Anderlecht, i en kamp de egentlig har full kontroll, er ikke veldig imponerende.

Angrepsrekka fikk gjennomgå av portugiseren etter kampen for manglende uttelling, og på Old Trafford er de heller ikke målfarlige.

Kun 21 mål har vertene scoret på hjemmebane denne sesongen, og får en meget tøff utfordring i møtet med bortesterke Chelsea. Londonklubben står med 11-3-2 denne sesongen, og scorer også bra med mål på fremmed gress.

United har kun tapt én kamp hjemme denne sesongen, men sliter med å vinne kamper.

Det står 0-3-1 på de fire siste tilsvarende seriekampene på Old Trafford. Vi lar oss friste av borteoddsen på 2,65, og går for en B i dette oppgjøret.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.