Gå til sidens hovedinnhold

Chelsea virker ustoppelige

Jose Mourinhos mannskap har fått en drømmestart på sesongen, og har ingen planer om å slappe av i Mesterligaen.

Sportspills øvrige onsdagstips:
Oddstips 1: Athletic har et nytt hjemmefort
Tippekupongen:
- Umulig oppgave for Riise

Det ble i går full klaff på singelspillet, der Ipswich innfridde til 2,35 i odds.

Mesterligaen er tilbake på langoddsprogrammet, samtidig som det finnes godbiter fra the Championship denne onsdagen.

Dagens dobbel
Chelsea + Nottingham, samlet odds 2,88

HTML EMBED

Dagens dobbel

Chelsea (0-1) + Nottingham H & H
HTML EMBED

Chelsea - Schalke (0-1), H 1,80

Mourinhos menn har skutt ut av startblokkene og klarer ikke å stoppe målskåringen. De har vunnet alle sesongens fire først kamper med minst to mål, selv om Mourinho muligens er noe misfornøyd med det defensive arbeid.

Mye av æren for det har duoen Costa og Fabregas fått. De virker ustoppelige og takler tilværelsen i ny klubb på ypperlig vis.

Det eneste som kan gnage i bakhodet til Jose Mourinho, er helgens kamp mot Manchester City. Flere spekulerer i at nøkkelspillere som Terry og Costa kan få hvile i dagens kamp, uten at det er sannsynlig før seieren er sikret.

Schalke har på sin side fått en begredelig start på sesongen og har kun tatt ett poeng så langt. Det skal dog nevnes at det var mot Bayern München.

I tillegg har de skadeproblemer så det holder. Giefer, Kolasinac, Santana, Goretzka og Farfan er alle nødt til å se kampen fra sidelinjen i dag.

Legg til at Chelsea er nær uslåelige på hjemmebane og at Schalke ikke har scoret i fire møter med dagens motstander, er det veldig lite som taler tyskernes vei. 1,80 til en seier på to mål eller mer virker forsvarlig, til tross for at vi ikke er udelt begeistret over handicap-spill.

Nottingham - Fulham, H 1,60

Det er topp mot bunn i the Championship. Nottingham har vist at de har noe på gang en stund, og har i sesongåpningen vist at de er favoritt til opprykk.

4-2-0 er statistikken så langt og de har festet et godt grep rundt førsteplassen. 12-4 er en imponerende målforskjell. De spilte uavgjort mot Derby, en annen opprykkskandidat, i helgen, uten at det vil skade moralen nevneverdig.

Chris Cohen mister sannsynligvis kampen etter å ha pådratt seg en ny skade i helgens kamp mot Derby. Andy Reid og Matty Fryatt blir vurdert før kampstart.

Fulham kunne på sin side ikke fått en verre start på sesongen. Kun ett poeng har Felix Magaths menn prestert å kapre, det mot Cardiff - i en kamp de for så vidt dominerte.

De har ingen flyt over hodet og har skåret kun tre mål de seks første kampene. Tilværelsen i Championship er mer brutal enn mange tror, og troppen led store skader i sommervinduet.

Det er ingen store skadeproblemer, og de kan også glede seg over å få tilbake Bryan Ruiz etter landslagsopphold med Costa Rica.

Likevel har disse lagene vært som natt og dag i åpningen av sesongen, og 1,60 på hjemmeseier til et imponerende Forest-lag virker som et veldig gunstig spill.

Med dette konkluderer vi dagens dobbel til 2,88 i samlet odds.

Kommentarer til denne saken